В хода на специалната военна операция в Украйна руските войски

...
В хода на специалната военна операция в Украйна руските войски
Коментари Харесай

Москва: Сред пленниците в Украйна има и военни от НАТО

В хода на специфичната военна интервенция в Украйна съветските войски са взели в плен военни от НАТО. Това заяви сенаторът от Съвета на федерацията и зам.-председател на интернационалната комисия на партията " Единна Русия " Андрей Климов.

По думите му, Западът " продължава войната против Русия с ръцете на украинците, както и на наемници ". Освен това, " в украинските войски вземат участие и военни от страните на НАТО ", цитира думите му РИА Новости.

Спецоперация в Украйна ще завърши в най-скоро време, увери Андрей Климов.

" Сред пленниците към този момент има военни от страните на НАТО. Ще покажем всичко това, когато стартират правосъдните процеси и целият свят ще види какво в действителност се е случвало ", съобщи Климов.

Според сенатора в бойните дейности вземат участие наемници от страни в Африка, Азия, Съединени американски щати, Англия и други страни, а също по този начин и бойци, свързани с " Ислямска страна ".

Климов подсети, че наемниците не се употребяват със статут на военносружещи и за тях не важат нормите на интернационалното право.

По-рано представителят на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков заяви, че съветските военни са унищожили отряд от полски наемници на територията на Украйна. Той посочи, че в следствие от ракетен удар са били премахнати 30 бойци от частна полска военна компания.

Преди дни съветският боен сътрудник Александър Сладков разгласи в Телеграм, че на територията на завода " Азовстал " в Мариупол се крият офицери от НАТО. Те били в подземията на завода дружно с националисти от батальона " Азов ".

Сладков направи разкритията, дкато показаваше в Телегра-канала си предаването в плен на 267 украински морски пехотинци.

Телеграм-каналът на " Оперативна сводка " заяви, че катакомбите под " Азовстал " се намират на дълбочина до 35 метра и имат обща дължина 24 километра.

Там се намира конфиденциален обект на НАТО PIT-404 и секретна биолаборатория на блока с биологическо оръжие.

В бронираните тунели са блокирани офицери от Алианса.

По данни на канала в катакомбите се намират към 240 чужденци. Сред блокираните има офицери от НАТО и от френския Чуждестранен легион, личен състав от биолабораторията и към 300 души защита от батальона " Азов ".

Известно е, че биолабораторията е построена и експлоатирана от компания, обвързвана с Хънтър Байдън, Ринат Ахметов и Володимир Зеленски, написа " Оперативна сводка ".

В лабораториите на този обект са се провеждали тествания по производството на биооръжие, твърди каналът. В опитите са взели участие главно западни експерти.

Съдейки по протичащото се, не всички от френските офицери от разузнаването и спецоперациите са съумели да изоставен Мариупол. Това изяснява и честите позвънявания по телефона на Еманюел Макрон до Кремъл.

Появиха се и сведения, че няколко опита за изтеглянето им с хеликоптери са се провалили.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР