„В хода на специална военна операция служител на главното управление

...
„В хода на специална военна операция служител на главното управление
Коментари Харесай

Русия: Украинските националисти подготвят провокации срещу дипломатическата мисия на САЩ

„ В хода на специфична военна интервенция чиновник на основното ръководство на Службата за сигурност на Украйна (СБУ) в Донецка и Луганска области непринудено се съобщи на съветски военнослужещи “, заяви ген.-майор Игор Конашенков. Според представителя на съветското министерство на защитата, офицерът е взел участие в организирането на образованието на диверсионни и терористични групи за работа в региони, освободени от националисти. „ Офицерът на СБУ съобщи подробна информация за всички лица, участващи в саботажни действия на територията на Донбас “, добави той.

„ Офицерът от СБУ заяви за терористични актове, планувани от бойци от националистическия батальон „ Азов “ в Лвов против чиновници на дипломатическите задачи на Съединените щати и други западни страни. Искам да подчертая, че управлението на режима в Киев е наясно с проекти на националистите, само че не подхваща никакви дейности, с цел да попречи на тяхното изпълнение” – сподели Конашенков.

„ Националистическият режим в Киев възнамерява да показа офанзивите против дипломатически обекти на Съединени американски щати и западните страни като хипотетично целенасочена офанзива от съветските въоръжени сили. Основната цел на провокацията е да ускори натиска върху страните от НАТО да вкарат зона, неразрешена за полети над Украйна и да дават спомагателни оръжия “, акцентира той.

Източник " Гласове "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР