В Хърватия днес са регистрирани нови 15 случая на заразени

...
В Хърватия днес са регистрирани нови 15 случая на заразени
Коментари Харесай

Заразените с коронавирус в Хърватия са 128, трима са в критично състояние

В Хърватия през днешния ден са регистрирани нови 15 случая на инфектирани с ковид, с което общият брой на инфектираните сега доближи 128 души, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1726
Националният щаб за гражданска отбрана заяви на конференция през днешния ден, че петима пациенти с COVID-19 към този момент са излекувани и че до момента са направени 1779 теста за ковид. 60 от инфектираните са в Загреб.

Властите са установили, че през днешния ден 18 души, които са били в самоизолация, са посетили аптеки. "Много сме недоволни от неспазването на самоизолирането. Тъй като ограниченията не се съблюдават, обмисляме въвеждането на нови ", сподели директорката на клиниката за незабавна здравна помощ Мая Гърба-Буйевич. Тя заяви, че трима от болните са в сериозно положение.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1726  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР