В горещите сцени от холивудските филми оргазмите винаги са представени

...
В горещите сцени от холивудските филми оргазмите винаги са представени
Коментари Харесай

Четири начина да увеличите шансовете си за оргазъм

В горещите подиуми от холивудските филми оргазмите постоянно са показани като нещо доста леснопостижимо, само че в реалност не е по този начин. Има доста неща по време на секс, които могат да засилят възбудата или назад – да накарат двама души все по-трудно да стигат до кулминационния миг на приятност. Според изследване в Съединени американски щати, обхващащо 2 300 дами на възраст сред 18 и 40 години, едвам 57% от тях си признават, че са изпитали оргазъм по време на всеки сексуален акт. Други 27% си признават, че честичко симулират, че са достигнали до връхната точка, с цел да може мъжът да свърши. Въпреки че няма управление точка по точка по какъв начин да постигнете идеалния оргазъм по време на секс, има няколко неща, които могат да ви оказват помощ да увеличите възможностите си за него. „ Като цяло неспособността за изпитване на оргазъм се дължи на неналичието на клиторна стимулация, както и фактори като тревога, липса на самочувствие, терзание от колегата “ декларира терапевтът Иън Кернер. Според него разбиването на сходни бариери, т.е. отпущането, може да усъвършенства половия живот на доста мъже и дами. Ето 4 неща, с които може да увеличите възможностите си за оргазъм:

Клиторна стимулация
Много мъже обичат да им вършат свирка, само че и за дамите докосването на вагината не е задоволително. Те се нуждаят от клиторна стимулация, с цел да се възбудят. Според горепосоченото изследване, единствено 12% от дамите се нуждаят от орален секс, до момента в който 20% избират клиторната стимулация, с цел да доближат до оргазъм. Според Кернер, използването на клиторна стимулация преди и по време на секс е причина за постигане на връхната точка. По данни на доктор Дебра Хербеник, външната част на клитора има към 8 000 нервни окончания (два пъти повече от тези, ситуирани по пениса), които могат да доведат до висшо наслаждение, в случай че бъдат подтиквани вярно.

Медитация в спалнята
Когато става въпрос за възстановяване на секса, функционалностите на мозъка постоянно се подценяват. Но той „ управлява “ гениталиите. Някои дами са напрегнати, разтревожени и уплашени. Те си мислят, че със секс може да се почувстват по-добре, само че не изчистят ли съзнанието си от отрицателни мисли, няма да могат да се показват добре в леглото, считат експертите.

Ролеви игри
Ако напоследък сексът в двойката ви е отегчителен, то вие сигурно се нуждаете от многообразие. Може да измененията някои неща, като да вземем за пример да промените мястото, на което вършиме всекидневно секс или да прибегнете до изпълняването на функции. Така мъжът може да бъде непоколебим служител на реда, а дамата палава здравна сестра, която е подготвена да лекува половинката си без престилка. „ Ролевите игри развинтват фантазията. Дори и да не сте извратени, подхранете въображението на колегата като употребявате секс играчки или извършите нещо по-нестандартно по време на сексуален акт “, споделя още Кернер. Той прецизира, че има някои дами или мъже, които са по-стеснителни и им е мъчно да влязат в роля. Но в случай че даже приказват за фантазиите си, могат да провокират приятни чувства.

Общувайте с колегата си
Най-доброто нещо, което можете да извършите, е да се наслаждавате на секса и да увеличите възможностите си за оргазъм като поддържате връзка с колегата си. Ако нещо не ви харесва, кажете му за това и бъдете открити, с цел да може дружно да постигнете по-голямо качество на половата ви връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР