В Германия в град Лубмин ( провинция Макленбург-Предна Померания) започна

...
В Германия в град Лубмин ( провинция Макленбург-Предна Померания) започна
Коментари Харесай

В Германия е започнало строителство на участък от газопровода „Северен поток 2“


В Германия в град Лубмин ( провинция Макленбург-Предна Померания) стартира строителството на немския сектор от противоречивия газопровод „ Северен поток 2 “.

На сектор от към 6 хектара от бъдещия газопровод стартира полагането на основите на приемния терминал и постройките за техническо обслужване, излиза наяве от известие пред организация dpa, представено и от съветски организации на представител на Nord Stream, като се отбелязва, че дейностите са в границите на открития график. На самата страница на Nord Stream липсва публична информация.

По думите на представител на компанията, чието име не излиза наяве, първата тръба от „ Северен поток “ е била определена и положена точно в този кулоар по гледище на Дания. Затова от компанията са уверени, че държавното управление в Копенхаген ще даде единодушие за прекосяване по този кулоар и на „ Северен поток 2 “. Въпреки това Nord Stream създава спомагателни трасета за заобикаляне на тази зона от 12 благи при положение на непредвидени затруднения. DW напомня, че екоорганизацията Nabu оспорва в съда издаденото позволение за строителството на газопровода. Срещу „ Северен поток 2 “ се оповестиха и Украйна, Полша и Балтийските страни.

Освен Германия, Финландия също утвърди построяването на газопровода с дължина от 1200 км. Плановете са в края на 2019 година по „ Северен поток 2 “ да се доставят до Германия към 55 милиарда куб м природен газ.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР