В Габрово се проведе пореден протест срещу Covid мерките, като

...
В Габрово се проведе пореден протест срещу Covid мерките, като
Коментари Харесай

Протест срещу Covid сертификата пред РЗИ в Габрово

В Габрово се организира следващ митинг против Covid ограниченията, като протестната акция стартира пред постройката на Регионалната здравна ревизия в града, където стачкуващите желаеха да беседват с нейния шеф.

Протестът довечера в Габрово, по-малоброен от предходните два, събра към 80 души – жители, притежатели на заведения и заети в тях.

Недоволните дълго изчакваха шефът на Регионалната здравна ревизия да излезе от постройката, и откакто той не се появи, в телефонен диалог с доктор Николай Пенчоков изрекоха упованията си от него:

„ Разбираме Ви, само че желаеме и Вие ни разберете - ние желаеме да работим, а не да вървим да пишем актове, да пишем на клиентите актове, да пишем на шефовете актове “.

Според протестиращите, в други огромни градове на страната заведенията са оставени да работят умерено:

„ Направи едно положително, недей върви да мачкаш хората, спри си в кабинета! “

Протестиращите заеха платното пред постройката на РЗИ и за повече от половин час стопираха придвижването в сектора. Недоволството си участници в акцията обясниха по този начин:

Медицински служащ съм, работя с Сovid заболели, аз към преболедувала, апропо - много тежко го изкарах, и съм тук. И съм срещу тези ограничения, срещу този „ зелен документ “;

„ Според мен е неприятно, хора умират и заболяването не я отхвърлям, само че съгласно мене би трябвало да си изградим натурален имунитет, който на 100% по-добър от всяка една ваксина “, споделиха участници в митинга.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР