В епизода довечера ще видим изпълнението на непосилната задача на

...
В епизода довечера ще видим изпълнението на непосилната задача на
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017“: Лепа Брена в Къщата

В епизода тази вечер ще забележим осъществяването на непостижимата задача на съквартирантите - да изпразнят басейна в Къщата за една нощ, като си служат единствено с чаши за вода. Първоначалната еуфория бързо ще премине в занимателни молби на звездите към Big Brother, а един съквартирант ще изуми всички с готовността си да завърши сполучливо задачата с цената на всичко.

Краят на седмичната задача ще даде отговор и на значимия въпрос съумя ли Сашка Васева да смъкна пет кг. И, респективно, сполучлива ли е тайната задача на Маргарита и Алфредо. След няколко дни, прекарани в непрестанни забележки и опити за ограничение на храната, Медената питка още веднъж ще се качи на кантара, а какво ще покаже той и какъв брой % от бюджета съумяха да извоюват за идната седмица.

 Снимка 320292

Тази вечер, легендата на сръбската музика, Лепа Брена ще прекрачи прага на Къщата. Тя ще има специфична задача към съквартирантите, а осъществяването ѝ ще бъде повече от забавно.

Те ще би трябвало да посрещнат певицата по много необикновен метод - като провеждат конкурс за нейни двойници, а самата тя ще влезе в ролята на жури и ще излъчи победител.

Как ще реагира най-голямата почитателка на Лепа Брена в Къщата на новината и кой ще стане победител в състезанието, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР