В екипа на ГЕРБ-СДС за Софийска област няма парашутистиТрудното свърши,

...
В екипа на ГЕРБ-СДС за Софийска област няма парашутистиТрудното свърши,
Коментари Харесай

Младен Маринов:  Да излезем масово и да спрем лавината от избори!

В екипа на ГЕРБ-СДС за Софийска област няма " парашутисти " Трудното свърши, стартира още по-трудното - да си върнем държавността, споделя някогашният МВР-шеф
 

" Завършва следващата тежка предизборна акция за последните 2 години. И макар че през целия месец март още веднъж бях непрекъснато на път из Софийска област, не се усещам изтощен, а удоволетворен. Защото дружно с сътрудниците от листата на обединението ни ГЕРБ-СДС успяхме да достигнем до голяма част от градовете и селата на региона. Разговаряхме с хиляди хора за страховете им, свързани най-много със скъпотията в магазините и желанието им за постоянно държавно управление, което да овладее галопиращата инфлация и да спре гонките с противозаконни мигранти из района ", споделя някогашният вътрешен министър Младен Маринов. Той е лидер на листата с претенденти за народни представители на обединението ГЕРБ-СДС в Софийска област и е убеден, че още веднъж е
--> отпред на най-хубавия екип
за 26-ти многомандатен изборен регион.

Според него, би трябвало " да бъдем мъдри след 2 април, а нека и останалите партии в България помъдреят ".

" През последната седмица увещавам хората, че единствено с тяхната безапелационна поддръжка можем да спрем галопиращата инфлация. Обещавам им, че сложното свърши, само че стартира още по-трудното - да си върнем държавността, да си възстановим страната и да съставим постоянно държавно управление ", добавя Маринов и приканва: " Да излезем всеобщо на изборите в неделя, с цел да спрем тази лавина от избори! "

" Започнахме следващата пета акция за последните 2 години с религия в Бога и успеха ни. Дали допуснахме неточности в нея? Вероятно, само че нашият екип се надява те да са надалеч зад тила ни, с цел да вървим по пътя на триумфа и да продължим да работим в интерес на всички хора от региона и след 2 април ", споделя още Младен Маринов. Според него тимът на ГЕРБ-СДС за Софийска област е сплав сред опита и младостта на претендентите, множеството от които са добре познати на хората от четирите предходни акции през последните 2 години.

" А новите лица, несъмнено впечатлиха и ще впечатляват в бъдеще с качествата си на потвърдени специалисти ", разяснява някогашният МВР-шеф. " Нашата най-голяма мощ обаче се състои в това, че всичките ни претенденти живеят и идват от другите обитаеми места в Софийска област. Те са си локални хора в цялостния смисъл на тази дума. Не са " парашутисти ", добре познават проблемите на жителите на региона и множеството от тях са натрупали сериозен опит в локалната власт ", обобщава лидерът на екипа. И прави значимо конкретизиране: " Както споделя нашият водач Бойко Борисов, Вашата листа се помни най-лесно - Маринов, Маринов и отново Маринов. "
" Но, нямаме никаква роднинска връзка между тях "
добавя през смях Младен Маринов. И показва листата на ГЕРБ-СДС за Софийска област: " Втори е юристът от Етрополе Марин Маринов, юрист в Софийска адвокатска гилдия. Той беше народен представител в последното 48-о Народно заседание. И макар че е към момента млад, е натрупал сериозен опит в локалната власт, тъй като 2 мандата е бил ръководител на Общинския съвет в Етрополе - от 2015 година до 2022 година Марин Маринов е магистър по право от Софийския университет и магистър по " Международни стопански връзки " от УНСС.

Третата позиция е за общинския началник на ГЕРБ в Ботевград Дамян Маринов. Той също е натрупал стаж в локалната власт като зам.-председател на Общинския съвет в Ботевград, където управлява и основната за тази община транспортна комисия. Иначе Дамян е известен измежду младежите в цяла България, тъй като е прочут диджей, който популяризират едни от най-големите имена в музикалния отрасъл като Коцето и Фънки.

На четвърто място е младата финансистка Йоана Рашкова от Своге, която е измежду запалените деятели на МГЕРБ. Тя работи като финансов анализатор в областта на компютърните технологии и
капиталов медиатор на международния пазар
Йоана е магистър по " Международни финанси и банково дело " от УНСС. Следва я Васил Цветков от Елин Пелин, административен секретар на ГЕРБ в Софийска област и водач на МГЕРБ в района. Васко има и стабилен парламентарен стаж като депутат в 44-ото Народно заседание. По специалност е строителен инженер - геодезист. Бил е общински консултант в Елин Пелин от 2007 година до 2015 година и зам.-кмет на Костенец в интервала от 2021 година до 2022 година

Шестото място в листата е за Василена Георгиева-Ивкова от Костинброд, която работи в областта на опазването на здравето. Председател е на медицинските експерти за Костинброд към " Българска асоциация на експертите по здравни грижи ".

На седмо място е Николай Начев - икономист от Ихтиман. Председател е на Общинския съвет в града от 2015 г до през днешния ден. Работи в областта на търговията на дребно с хранителни артикули.

Следва го предприемачът от Годеч Иван Евстатиев, който има личен бизнес в областта на строителството. Иван има техническо обучение в региона на електрониката.

Девети в листата е Валентин Милушев от Самоков, депутат със сериозен опит в 44-ото Народно заседание и в три от последвалите парламенти с къс живот. Вальо е общински началник на ГЕРБ в Самоков. Работи в региона на туризма. Бил е общински консултант в Самоков от 2007 година до 2017 година

Десета е Весела Вутева от Ботевград, магистър по " Счетоводство и надзор " и специалист по управническо счетоводство. Весето е
основен счетоводител в задгранична компания
Тя е представител на нашите съдружни сътрудници от Съюз на демократичните сили.

Единадесета в листата е Мария Стоичкова - Денкова, шеф на детска градина в Сливница. Мария работи и като психолог в " Сдружение гражданска самодейност за развиване на Сливница ".

Дванадесета е Таня Янкулова от Своге, притежател и шеф на рекламна организация. По обучение Таня е инженер.

Тринадесетото място е за общинския консултант от Драгоман Моника Георгиева, бакалавър по " Предучилищна и начална учебна педагогика ". Мони работи като преподавател в детската градина " Радост " в Драгоман.

Четиринадесети е предприемачът Младен Медаров, общински началник на ГЕРБ в Златица. Той е ръководител на най-голямата кооперация в Средногорието, а има и личен бизнес в браншовете на земеделието и търговията на дребно. По обучение адашът ми от Златица е икономист.

Петнадесети е Кирил Марков от Драгоман, който също като Мони е общински консултант в града. Кирчо е магистър по " Управление на европейски планове " и управител на продажби и планове в областта на спортната и просветителна инфраструктура.

Листата приключва с най-младия представител в нея - Александър Александров от Годеч. Той към момента е студент и е измежду най-дейните ръководители на МГЕРБ в Годеч. ".

" Политическата зрялост,
професионалният опит и триумфът в бизнеса
съчетани с ентусиазма на младите специалисти, е рецептата за следващата изборна победа на нашата коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Софийска област ", заключава някогашният вътрешен министър Младен Маринов за екипа, който в неделя ще се бори за доверието на хората от Софийска област. Той несъмнено има вяра на своите хора и изрично ги поддържа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР