В един от филмите за Индиана Джоунс, може би беше

...
В един от филмите за Индиана Джоунс, може би беше
Коментари Харесай

Да стъпваш по златната нишка...

В един от филмите за Индиана Джоунс, може би беше в този за Светият Граал, имаше един миг, в който тъкмо минаха всички трудности и хоп, появи се бездна. Единственото, което той можеше да направи е да включи съставния елемент „ вяра” и да направи крачка в празното пространство над бездната. Направи го и под краката му се появи дървен мост.

Тази идея е развивана и в други филми, в това число от Disney, само че ми се е врязала в прочувствената памет от Индиана Джоунс. То е ясно, че за всеки работи „ култа”, в който има вяра. Нищо в актуалната езотерика не ми е непознато, тъй като първо съм го видяла на кино или прочела в книга.
Още от Авторите  j Скъпи, имаш най-хубавото мое Аз!  b Защо и през лятото боледуваме от зимни заболявания  b Съблазних я единствено с тези дребни трикове  f Носталгията по любовта
Изпитала съм мощна страст. Култова по своя темперамент. Преживяла съм боязън и съчувствие по законите на древногръцката драма, както и промяна по законите на изкуството, която е оставила своя щемпел в прочувственото ми тяло.

В този смисъл е годно, че те образува това, което преживяваш прочувствено, а не дали „ филма” е именуван кино, литература или действителност.

Само преди десетина години, когато материализациите на желанията не се случваха толкоз бързо, постоянно чувах репликата: „ Не се хвани като книжовен воин, това е действителния живот”.

Опитът и наблюденията ми върху проявлението са задоволителни, с цел да мога да кажа, че това, което се случва в киното за близо два часа екранно време, в общи линии напълно умерено си се материализира в забавената „ реалност” за близо две години. Горе – долу подобен е процентът на забавянето. Разбира се, чаша летен коктейл може да се материализира и незабавно, само че въпреки всичко зависи какъв брой е пъргав бармана.

Има интервали в живота, когато стигаме тъкмо до такава бездна.
 g Instagram  Място за живот: триместен разтегателен диван с лежанка VIMLE от IKEA Edna предлага Място за живот: триместен разтегателен диван с лежанка VIMLE от IKEA
Чували сме, вярвали сме, мечтали сме, че стигнем ли оттатък, ни чака някакъв персонален заветен граал. Но тази бездна, за Бога... едно е да я минеш на кино за 27 секунди екранно време, друго е в забавена действителност. Може да отнеме дни, години.

Стигаш до миг, в който даже да си стъпил на странната си дървена религия, която скрибуца под краката ти, няма път обратно, а напред – не виждаш хубавичко канара, на която вероятно се намира твоят храм. Не знаеш „ на кой свят си”. Всичко, което познаваш се разпада.

В началото е стряскащо – малко като да ти се скапват хладилника, печката, бойлера, миялната, колата през 2-3 дни. И най-после да потече и тавана. В такива моменти, нормално пропищявам: „ Само не ми разваляйте компютъра”. Които и да са „ тези” невидими разрушители. Ако ще да съм самата аз, задвижила всичко това с желанието си да се освободя от всички ограничаващи убеждения – изключително в областта на интимнимните взаимоотношения и персоналната реализация. Не кариерата, а онази реализация, в която се усещаш на мястото си.
 g Instagram
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР