В доклада на Окръжният отдел за медицинска експертиза на Лос

...
В доклада на Окръжният отдел за медицинска експертиза на Лос
Коментари Харесай

Обявиха причината за смъртта на актьора Матю Пери

В отчета на Окръжният отдел за здравна експертиза на Лос Анджелис се отбелязва, че Пери се е удавил в „ отопляемия завършек на басейна “, само че това е вторичен фактор за гибелта му на 28 октомври.

 

Близки на известния артист са разказали на следователите, че той е бил подложен на терапия с вливане на кетамин - пробно лекуване, употребявано за лекуване на меланхолия и тревога. Но правосъдният доктор разяснява, че равнищата на кетамин в организма на Пери са били в диапазона, употребен за обща упойка по време на интервенция, и че последното му лекуване преди 1,5 седмици не изяснява тези равнища.

 

Лекарството нормално се метаболизира за няколко часа.

 

В отчета категорично се споделя, че коронарната болест и бупренорфинът, който се употребява за лекуване на опиоидни разстройства, също са съдействали за това.

 

Откритото количество кетамин „ би било задоволително, с цел да го накара да изгуби схващане и способността си да се държи над водата “, осведоми доктор Андрю Столбах, медицински токсиколог от Johns Hopkins Medicine, който прегледал отчета от аутопсията по искане на АП.

 

„ Използването на успокоителни медикаменти в басейн или гореща вана, изключително когато сте сами, е извънредно рисковано и, за жалост, в тази ситуация е съдбовно “, сподели Столбах, който означи, че и кетаминът, и бупренорфинът могат да се употребяват безвредно.

 

Припомняме, че Пери бе открит мъртъв в джакузито си в дома си в Лос Анджелис. Следователите направиха аутопсията на идващия ден.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР