В добро настроение и с оптимизъм - така ЦСКА отпътува

...
В добро настроение и с оптимизъм - така ЦСКА отпътува
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Няма да е изненада, ако победим "Рома"

В положително въодушевление и с оптимизъм - по този начин ЦСКА отпътува за Рим, където в четвъртък (29 октомври) ще се изправи против " Рома " във втори мач от груповата фаза на Лига Европа.

" Червените " са без треньор, откакто Стамен Белчев беше отхвърлен от поста поради слабите резултати в Първа лига. По време на визитата на стадион " Олимпико " отборът ще бъде воден от помощник-треньора Даниел Моралес, който показа, че няма да е изненада, в случай че родният тим победи италианския гранд.

Снимка: Lap.bg

" Отборът постоянно би трябвало да има жанр, без значение дали играеш против " Рома " или различен отбор. Тези футболисти имат качества, би трябвало да си имат вяра. Когато го създадат, няма нищо невероятно. Играчите би трябвало да дадат максимума си за ЦСКА на терена. Тези хора би трябвало да повярват, че сме добър тим, а не сме постигнали досегашните резултати инцидентно. Ние сме способни да създадем нещо и да пишем още веднъж история. Няма нищо невероятно в този свят. ЦСКА може да направи нещо положително в Рим. Ако победим няма да е изненада, защото това е ЦСКА. Не мисля, че " Рома " ще ни подцени. Те са огромен тим и ще желаят да завоюват мача. Ние сме готови. Способни сме да създадем доста добър мач ", съобщи бразилецът при заминаването на отбора към Италия.

Моралес няма проблеми с осъдени или контузени играчи и ще разчита на всички. Той е добре осведомен със обстановката в клуба, защото работи на стадион " Българска войска " от 2016 година насам, като в обособени интервали беше треньор в детско-юношеската школа или асистент на наставниците на мъжкия отбор.

Снимка: Lap.bg

" Мисля, че тимът изигра много мачове към този момент и знае какво би трябвало да направи. Очакванията към ЦСКА постоянно са огромни. Освобождаването на Стамен Белчев е решение на управлението. Такива промени ги има във футбола. Сега мислим единствено за " Рома ", би трябвало да свършим работата си ", сподели още той.

В първия си мач от акцията в Лига Европа ЦСКА загуби от " Клуж " с 0:2 вкъщи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР