В дневния ред на Министерски съвет през следващите седмици неизменно

...
В дневния ред на Министерски съвет през следващите седмици неизменно
Коментари Харесай

Донев: Неизменно в дневния ред ще присъстват законопроекти, които НС не намери воля да приеме

" В дневния ред на Министерски съвет през идващите седмици непроменяемо ще участват законопроектите, които 48-ото Народно заседание не откри политическа воля и време да одобри ", това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев преди постоянното съвещание на Министерски съвет.

Тези законопроекти бяха подадени от кабинета в 48-ото Народно заседание, а политическите сили, а политиеските сили, показани в него, ги оповестиха за собствен приоритет. Тези законопроекти бяха належащо условия за присъединение на България към Шенгенското пространство и осъществяване на Плана за възобновяване и резистентност, акцентира министър председателят.

Тези закони трябваше да придвижат напред промени, от които се нуждае българското общество. Това най-вече проличава от плановете, свързани със правосъдната промяна и битката с корупцията. Тези законопроекти би трябвало да се осъществят, не тъй като някой ги желае от нас, а тъй като обществото ни упорства за правдивост, а тя е постижима единствено посредством използване на правилото за господство на правото. Тези законопроекти са огледало, което ясно отразява приноса на всеки за промени в правосъдната система, добави още Гълъб Донев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР