В днешно време от жените се очаква да изпълняват различни

...
В днешно време от жените се очаква да изпълняват различни
Коментари Харесай

По време на най-женския месец Organon отправи покана към жените да покажат своята подкрепа една към друга

В днешно време от дамите се чака да извършват разнообразни функции в забързания свят, в това число да бъдат майки, съпруги, сестри и работещи дами. Но заради многочислените си отговорности, дамите постоянно не помнят, че би трябвало да се погрижат и за личното си здраве.

По време на най-женския месец от годината, световната фармацевтична компания предложения всички дами да вземат участие в активацията Wall of Sharing (Стена на споделянето) и да споделят кои са провокациите, които срещат във връзка с здравето си. Компанията е отдадена на намирането на решения за здравословните проблеми, които са най-важни за дамите.

Здравните потребности на дамите постоянно биват подценени и подценявани. Според последното изследване, извършено от Pragmatica, по поръчка на, повече от 20% от младите дами на възраст сред 18 и 24 години споделят, че не са осведомени или имат доста лимитирани знания за болесттите, излъчени по сексуален път. А 26% от дамите, взели участие в изследването, споделят, че в никакъв случай не са посещавали мамолог.

През миналия уикенд всяка жена, която мина около стената на шерването в The Mall, имаше опцията да остави своя отпечатък на нея с малко листче и доза кураж. Смелите дами споделяха за провокациите по отношение на тяхното здраве, пред които се изправят всекидневно и се постанова да преборят още веднъж и още веднъж.

BG-NON-110020

Сред откровенията на стената се отличиха няколко постоянно срещани женски казуса, а точно тези, свързани с менструалните болки и със забързаното всекидневие. Всеки минувач можеше да види какъв брой огромна част от дамите страдат от главоболие, емоционалност и всевъзможен тип болежка и дискомфорт по време на менструация. Видимо доста от терзанията и здравословните проблеми на дамите са породени от натоварения график, в който сменят функции и задания. Стрес за децата, фамилията, дома и работата, домакинските отговорности и други усложнения, са измежду главните провокации, водещи до липса на време за себе си. Високите цени на козметиката, медикаментите и прегледите също бяха маркирани нееднократно.

Често хората не осъзнават сериозните последствия, които може да има един дребен избор на равнодушие по отношение на женското здраве. се бори за по–хубав и по-здравословен всеки ден за всяка жена.

Жените са нашите майки, нашите дъщери и сестри, дано се погрижим за тяхното благополучие.

За спомагателна информация: Органон (И.А) Б.В -клон България, aдрес: гр. София, п. к. 1000, бул. “Цар Освободител ” № 14, Лендмарк център, 5-ти и 6-ти етаж, имейл адрес: [email protected], тел: +35 92 806 3030, електронен адрес:.

Нежелани реакции би трябвало да се рапортуват. Формуляри за докладване и информация можете да намерите на страницата на Изпълнителна организация по медикаментите -https://www.bda.bg/bg/. Нежеланите реакции би трябвало да се рапортуват и на Органон (И.А) Б.В -клон България, е-поща: [email protected], тел: +35 92 806 3030.
Авторски права 2023 Група компании Organon. Всички права непокътнати.
BG-NON-110019

Дата на правене: 03.2023

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР