В днешно време не е никак трудно с малко средства

...
В днешно време не е никак трудно с малко средства
Коментари Харесай

3 лесни, бързи и евтини трика да превърнете дома си в бутиково бижу

В днешно време не е по никакъв начин мъчно с малко средства да изглеждате изтънчено и също по този начин да превърнете дома си в уютно и бутиково изглеждащо местенце. Единственото, което ви би трябвало, е повече въображение и лесни трикчета, които ще преобразят за секунди даже и най-скромния апартамент. С две думи - ето по какъв начин домът ви да наподобява скъпо. 

Днес на помощ в това начинание идва инфлуенсърката Шантел Мила, която е и майка на две деца. И несъмнено схваща от изискан. 

" Малките неща вършат разликата. Луксът е в детайлите ", споделя тя. 

А в този момент да преминем към трите съвета, които бързо, елементарно и на налични цени ще преобразят изцяло дома ви:
                             

Скрийте всички кабели и разклонители

За задачата използвайте капаци или кутии, в които можете да прикриете кабелите. Подберете ги по този начин, че да бъдат в бял цвят, с цел да придават чист тип и в допълнение светлина прохлада в дома ви. Ако не сте последователи на белия цвят, изберете различен, само че дано всички кутии бъдат решени в еднакъв цвят. 

Използвайте правилото на третините

Това предписание ще ви бъде от огромна помощ за разположението на движимостите в дома ви. Например - Мила декорира нощното си шкафче с три детайла - две свещи и ваза с евкалипт. По този метод три детайла вършат пространството да наподобява по-приятно, уютно и привлекателно. 



Правилото на третините е прийом в интериорния дизайн, с който се залага на нечетен брой предмети на едно място. Според някои дизайнери, нечетният брой детайли наподобява по-добре, в сравнение с четния.

Меки кърпи и спално бельо 

Последният съвет на Мила е да поддържате кърпите и спалното си долни дрехи меки. Сякаш сте в 5-звезден хотел. А какъв е трикът? Просто добавяте една чаша сода, дружно с препарата за пране. Ще бъдете очаровани от резултата, когато докоснете кърпите и спалното долни дрехи след пране. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР