В днешния забързан бизнес свят може да ви се струва,

...
В днешния забързан бизнес свят може да ви се струва,
Коментари Харесай

Когато времето не стига

В днешния забързан бизнес свят може да ви се коства, че дните в никакъв случай нямат задоволително часове. Ако сте водач може може да бъде извънредно мъчно да „ жонглирате “ с всичките си отговорности и въпреки всичко да намирате време, с цел да ръководиш дейно своя екип. Но даже когато нямате време, към момента е допустимо да бъдете ефикасен водач. Ето четири основни метода, по които можете да вършиме повече с по-малко и да водите дейно в един стеснен откъм време свят:
Приоритезирайте дилемите си
Когато времето не стига, от решаващо значение е да се концентрирайте върху дилемите, които са най-важни. Отделете няколко минути, с цел да приоритизирате листата си със задания и се уверете, че се фокусирате върху нещата, които ще окажат най-голямо влияние върху компанията, екипа и клиентите.
Делегирайте дейно
Като водач е значимо да осъзнаете, че не можете да извършите всичко сами. Като задания на членовете на екипа си, можете да освободите повече време за себе си и да помогнете на чиновниците да порастват в професионален проект и да получават нови умения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР