В днешния 21 декември популярното френско издание L`Équipe излиза с

...
В днешния 21 декември популярното френско издание L`Équipe излиза с
Коментари Харесай

"L'Équipe": Скандали тресат съблекалнята на ПСЖ, Почетино е между "чука и наковалнята"

В днешния 21 декември известното френско издание " L`Équipe " излиза с информацията, че грандът се тресе от кавги в хода на полусезона и това е повода за незадоволителната игра на парижани.
Вестникът се стопира върху няколко съответни момента от лятото и есента на 2021 година, които са повишили градуса на напрежение и точно поради тях Маурисио Почетино към момента не може да откри надзор над съблекалнята.
Идриса Гей
Става въпрос за преживелица, която се е разиграла през август - ПСЖ е пътувал до Израел, с цел да играе против Лил (финал за Суперкупата на Франция), а Гей е отказал да се имунизира заради религиозни аргументи. Стигнало се е даже да диалози сред управлението на клуба и държавното управление, с цел да не се постанова играчът да бъде поставян под 10-дневна карантина. Останалите футболисти са били извънредно изнервени от тази обстановка, а последвалата загуба и изпуснатия трофей са влошили ситуацията още повече.
Кейлор Навас против Джиджи Донарума
Френският вестник написа, че Маурисио Почетино е бил изцяло удовлетворен от услугите на костариканеца и въобще не е желал в тима му да идва още един вратар. Националът на Италия дебаркира на " Парк де Пренс " като свободен сътрудник, а в този момент мениджърът постоянно се двоуми на кого от двамата да заложи като титуляр.
Разбира се, за един вратар е извънредно неприятно да не играе постоянно, защото няма по какъв начин да навлезе във форма и да натрупа самочувствие. Почетино се намира сред " чука и наковалнята ", откакто сътрудника на Донарума - Мино Райола, упорства точно той да бъде титулярният му избор.
Многото " звезди " в ПСЖ
В края на своя материал " L`Équipe " обръща внимание на обстоятелството, че наличието на Килиан Мбапе, Неймар и Лионел Меси ненапълно нервира останалите футболисти, защото те считат, че тримата се употребяват с повече привилегии от останалите. Клубът преднамерено не ги глобявал, когато нарушат някое предписание, с цел да не изтече информацията в медиите и това да докара до нови проблеми за решение.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР