В днешните сложни времена много от работещите получиха възможността да

...
В днешните сложни времена много от работещите получиха възможността да
Коментари Харесай

Съвети за ръководене на служители от разстояние

В днешните комплицирани времена доста от работещите получиха опцията да извършват служебните си отговорности от у дома. Това се направи най-много, с цел да се ограничи скупчването на хора и да се предотврати заплахата от заразяване измежду чиновниците.

Този ход бе признат доста добре от множеството служащи. За техните ръководители обаче остана тестването да ревизират по какъв начин чиновниците им си правят работата от разстояние и дали това въздейства на работния развой, като доста от тях изпитаха усложнения, свързани с надзора и връзката със своите подчинени. Затова ви предлагаме няколко съвета за сполучливо управление на работния развой от разстояние.

Бъдете нащрек за признаци на стрес в чиновниците си.

Рязката смяна на работната среда може да бъде не изключително приятна за някои хора. Работниците, които са привикнали с ежедневна динамичност и придвижване, могат да изпитат дискомфорт от това да прекарат целия си ден вкъщи. Живият контакт с сътрудниците, опцията да се откъснат от проблемите у дома или по-трудният метод на работа могат да повлияят на душeвността на служащите. Затова говорете постоянно с тях. Интересувайте се по какъв начин върви работният развой и в случай че усетите някаква отрицателна смяна, вземете ограничения.

Оборудвайте чиновниците си.

Уверете се, че работещите за вас имат нужните условия, с цел да правят качествено дилемите си. Например, в случай че те би трябвало да работят от у дома, подсигурете им служебни компютри, бърз интернет и уеб камери, в случай че се постанова да бъдат провеждани виртуални срещи. Покажете угриженост за изискванията, които имат подчинените ви и това незабавно ще се отрази положително на отношението им към вас.

Комуникирайте със чиновниците си. Ситуацията да работим от отдалеченост е нова за съвсем всички. Никой не е изцяло квалифициран за това и постоянно има риск от неточности. Затова увеличете оперативките, въпреки и виртуално. Срещайте се онлайн с подчинените ви и се интересувайте от всичко, от което имат потребност, с цел да бъде атмосферата по-добра. Информирайте ги за значимите неща, които ги засягат, тъй като терзанието за бъдещето е във всеки един. Това ще усъвършенства атмосферата в офиса и ще ги стимулира в допълнение за по-добра работа.

Имайте доверие на чиновниците си

Най-доброто нещо, което можете да извършите като управител, е да се доверите на служащите си. В момента всеки един е значим за сътрудника си, а с цел да бъдат реализирани най-хубавите резултати в организацията, би трябвало да има цялостно доверие сред всеки един. Не прикривайте истината за дадена обстановка, спечелете доверието им и покажете, че сте един от тях. Прекалената подозрителност в ръководителите убива атмосферата на работното място и демотивира чиновниците.

Работата от у дома не е лесна, само че може да бъде доста продуктивна при верен метод от страна на мениджърите. Затова, възползвайте се от тази опция и направете тези невероятни времена сполучливи и приятни за вашите подчинени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР