В четвъртък (7 април) от 22:00 ч., по БНТ 1

...
В четвъртък (7 април) от 22:00 ч., по БНТ 1
Коментари Харесай

Започва сезон 4 на френския шпионски сериал „Отдел Фалшива самоличност“ по БНТ 1

В четвъртък (7 април) от 22:00 ч., по Българска национална телевизия 1 стартира четвърти сезон на сериала „ Отдел Фалшива идентичност “ , който всяка делнична вечер придвижва феновете в секретния свят на френските секрети служби. В идните епизоди още веднъж ще забележим мощно българско наличие в лицето на актьорите Александър Сано и Миглен Мирчев.

В основата на сюжета в четвъртия сезон на „ Отдел Фалшива идентичност “ е спасяването на Малотрю от съветските служби и озоваването му в Москва. Той получава предложение за внедряване на компютърен талант в съветския „ Център 21 “ за изкуствен интелект. От своя страна, Марина стартира работа като сеизмолог в съветския институт „ Булгаков “ и открива контакт с компютърните гении от „ Център 21 “. Българската звезда Александър Сано влиза в ролята на хакера Игор, с който се сблъсква компютърният експерт Сезар, прочут в Москва под самоличността „ Силвен Еленщайн “.

„ Отдел Фалшива идентичност “ наблюдава активността на френското разузнаване и Главната дирекция за външна сигурност на Франция. Снимките на шпионския политически трилър, който е с рекордни доходи за френската офис-класация, са осъществени във Франция, Алжир, Сирия и Иран.

Гледайте „ Отдел Фалшива идентичност “ всеки работен ден от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР