В четири секции гласуват в УМБАЛ “Свети Георги – Пловдив 127

...
В четири секции гласуват в УМБАЛ “Свети Георги – Пловдив
127
Коментари Харесай

Как гласуват в двете големи болници в Пловдив

В четири секции гласоподават в УМБАЛ “Свети Георги ” – Пловдив

127 пациенти и 101 чиновници от 2-те бази на лечебното заведение са декларирали предпочитание да гласоподават на 2 април

Общо 228 гласоподаватели, от които 127 пациенти и 101 чиновници от дежурния личен състав на УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД – Пловдив, ще упражняват правото си на глас в изборния ден. За всички тях са обезпечени четири изборни секции на 2 април в неделя.

В База II ситуирана на бул. Пещерско шосе 66 в Клиниката по ортопедия и травматология на 5 ет. е разположена една от секциите, в която ще гласоподават 44 чиновници и 19 пациенти. На 11 ет. във Втора клиника по хирургия на университетската болница са декларирали предпочитание да гласоподават 32 чиновници и 59 лежащо заболели.

В Клиниката по инфекциозни заболявания и Отделението по фтизиатрия също ще има сложена секция, в която се чака да гласоподават 14 чиновници и 30 пациенти.

В База I на бул. Васил Априлов е позиционирана секция за гласоподавателите от другите клинични структури на лечебното заведение, която е ситуирана в Клиниката по кожни и венерически заболявания. В нея правото си на глас ще упражнят 19 пациенти и 11 чиновници.

Пациенти и личен състав гласоподават в една секция в неделя в УМБАЛ Пловдив

„ УМБАЛ-Пловдив “ открива една секция за парламентарните избори на 2 април 2023 г.  По традиция тя е ситуирана в Заседателната зала на първия етаж. Началото на изборния ден е в 7 ч.

Очаква се правото си на глас да упражнят към 70 души – пациенти и личен състав на болничното заведение. Новопостъпили за лекуване заболели също ще имат опцията да гласоподават, увериха от управлението на лечебното заведение. Дежурните екипи ще оказват подпомагане на мъчно преносими пациенти.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР