В Бургас по нищо не личи, че има Черен петък.Всички

...
В Бургас по нищо не личи, че има Черен петък.Всички
Коментари Харесай

Голяма уловка на Черен петък в мола в Бургас възмути журналистите

В Бургас по нищо не проличава, че има Черен петък.

Всички през днешния ден като че ли са пристигнали, с цел да видят кой какво ще си купи, написа Флагман.

Репортер на Флагман.бг не усети и не видя шопинг еуфорията на Черния петък в един от най-големите търговски център в Бургас. Проверката на екипа установи, че пониженията във всички магазини са факт  започват от 20 и доближават до 60%.

Тези предложения обаче не съблазняват изключително намиращите се в мола гости. Типично по бургаски най-силно е наличието в зоните за кафе и развлечения.

Всички като че ли са пристигнали, с цел да видят кой какво ще си купи, само че измежду преминаващите около красиво подредените витрини не се виждат доста хора, които да носят торбички с покупки от марките в комерсиалния център.

Единствено на първия етаж в зоната на бюджетна марка за дрехи се вижда динамичност.

Много дами, най-вече рускоговорещи, разравят промоциите и навличат облеклата непосредствено сред закачалките, без да изчакат реда си за пробната. Единствено там се вижда опашка от чакащи, с цел да пробват понижените артикули.

В един от спортните магазини репортерът забеляза, че отстъпката на витрината е манипулирана посредством преправени цени.

Обявеното „ понижение “ действително е по-малък % от посоченото на етикета. След деликатно отлепяне на етикета, изпод прозира друга – по-ниска цена, от първичната оповестена сега.

Мъжките маратонки преди седмица са коствали 169 лева, през днешния ден формалната им цена е 179 лева и след направено понижение цената в последна сметка става 143 лева Реално понижение има, само че то е с по-малки проценти от оповестеното.

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР