В бразилския Витория Баия били изумени от новината, че нападателят

...
В бразилския Витория Баия били изумени от новината, че нападателят
Коментари Харесай

Проблемите с трансфера на Кайседо в ЦСКА-София продължават

В бразилския Витория Баия били изумени от новината, че нападателят Джорди Кайседо има нов тим и ще играе чартърен в ЦСКА-София. Това разгласи сътрудникът на футболисти Ернан Банато в изявление за еквадорското радио " Ареа Депортива ".
В Бразилия реагириха на тази вест и един от шефовете на Витория - Дилсон Перейра, разгласи, че няма нищо несъмнено все още.

" Прочетох с огромна изненада новината, която беше оповестена. Няма нищо несъмнено с ЦСКА ", сподели той пред радио " Салвадор ", представен от " Мач Телеграф ".
" Кайседо се опита да разтрогне контракта си с Витория поради забавени заплати. Това обаче ще докара до спор във ФИФА и футболистът ще бъде със спрени права, до момента в който казусът се позволи. Защото той може да играе в различен клуб единствено със единодушието на Витория. Ние имаме право в разногласието, защото играчът искаше да се възползва от обстановката. Витория предложи понижения на заплатите на всички футболисти поради тежката обстановка и той е единственият, който не се съгласи ", сподели още шефът на бразилския клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР