В Белоградчик петнадесет безработни с увреждания са назначени на работа

...
В Белоградчик петнадесет безработни с увреждания са назначени на работа
Коментари Харесай

15 безработни с увреждания започнаха работа в Белоградчик

В Белоградчик петнадесет безработни с увреждания са назначени на работа по план на общината, финансиран от Оперативна програма "Развитие на човешките запаси ". Това оповестяват от община Белоградчик. Безработните са наети за период от 24 месеца на 8-часов работен ден и минимална работна заплата от 510 лв..

От община Белоградчик са създали авансово систематизиране на хората, съгласно техните благоприятни условия. Основните действия, които ще извършват, са свързани с запазване и поддържане на обекти общинска благосъстоятелност - здания и прилежащите им региони, присъединяване в организирането на мероприятия; определяне на надзор и спазване на реда при работата на публичните учреждения; оказване на техническа помощ при обработката на документи и други материали в активността на общинска администрация, общинската болница и други звена на общината.

При връчването на трудовите контракти по плана "Обучение и претовареност на хора с увреждания " кметът на общината Борис Николов е показал, че общинската администрация ще бъде безкомпромисна за съблюдаване на трудовата дисциплинираност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР