В бързо развиващия се свят на дигиталните валути, Етериум изигра

...
В бързо развиващия се свят на дигиталните валути, Етериум изигра
Коментари Харесай

Внимавайте с Ethereum: Превръща ли се Bitcoin Spark в един от най-перспективните DeFi проекти?

В бързо развиващия се свят на цифровите валути, Етериум изигра основна роля за обезпечаването на постоянен поток от всеобщо приемане.

Дигиталната платформа пристигна с функционалности, които усъвършенстваха мащабируемостта, оперативната съгласуемост и усилиха TPS (скоростта на транзакциите), за разлика от тази на Биткойн, която е единствено 7 TPS. Въпреки това Етериум към този момент е безценен за междинния консуматор на дребно.  

Блокчейн технологията се снабди с нов план със пресен консенсусен механизъм и разполага със система, която ще предизвиква равенството както за огромните, по този начин и за дребните участници.



Новият участник в крипто бранша, Bitcoin Spark, ще примами крипто запалянковците и новаците да се причислят към екосистемата, защото платформата има подобаващи функционалности, които усъвършенстват Web3 общността.

Какво съставлява Етериум?

Етериум е платформа, създадена за решение на проблемите, свързани с последствията от Биткойн, включващи слаба мащабируемост, оперативна съгласуемост и високи транзакционни разноски. Мрежата има личен токен, ETH, който се употребява за възнаграждаване на участниците, които способстват за развиването на платформата.

Участниците също по този начин се трансформират в DAO (децентрализирана самостоятелна организация), защото могат да гласоподават за измененията в платформата.  

Bitcoin Spark се трансформира в най-хубавата синергия на DeFi

Bitcoin Spark е новата платформа за цифрови валути, която провокира неспокойствие, макар че е в ранен етап на развиване – четвъртата фаза на предварителна продажба.

Платформата употребява технологията на счетоводната книга, с цел да насърчи прозрачността, да усъвършенства мащабируемостта и успеваемостта и да има линейно систематизиране на премиите сред членовете на общността.  

Bitcoin Spark има комфортен, добре построен интерфейс на уеб страницата, в който новакът в крипто региона може елементарно да се ориентира. За оптималната поддръжка и доверие от страна на своите участници, Bitcoin Spark е одитирана от три известни компании:   Vital Block, Contract Wolf и Cognitos.

Нововъзникващата софтуерна платформа за блокчейн показва голяма маркетингова система, която има за цел да притегли рискови капиталисти, институции и вложители на дребно. Новият план Bitcoin Spark има друг рекламен метод, с помощта на който платформата ще събере огромни и постоянни вложители.  

Стратегията включва новаторско спиране, заменяне на обичайните средства за разпространение с нови ритми като описване на истории, потребление на модерни технологии и стратегическо позициониране.  

Този метод ще способства за разбирането на обичайните и финансовите софтуерни ниши, с цел да притегли частни лица в международен мащаб. Освен това платформата разполага и със лични маркетингови специалисти, които работят ръка за ръка с маркетингови организации, с цел да обезпечат усъвършенствани нововъведения и други определящи фактори.

Мрежата Bitcoin Spark разполага с децентрализирано приложение, което разрешава на членовете на общността да печелят награди. Единствената цел на платформата е да обезпечи изчислителна мощ на участниците и да разреши потреблението на консенсусния механизаъм, прочут като доказателство за развой (Proof-of-Process,PoP) за отдаване чартърен на изчислителна мощ.

PoP е нов механизъм за потвърждаване, който съчетава PoW механизма на Биткойн и PoS механизма на Етериум, с цел да вложи електричеството, употребявано за зареждане на възлите, в оптималната облага, защото изчислителната мощ се отдава чартърен на организации и физически лица в подмяна на BTCS токени – родния цифров актив на платформата.  

Уникалното при платформата е, че никакви данни не се съхраняват отвън централния процесор или графичния процесор и оперативната памет. Екипът, който стои зад плана, ще генерира нова комфортна за потребителите платформа, съвместима с Windows, Linux, Mac OS, iOS и Android. Приложението ще се употребява и като портфейл от мрежата дружно с други планове като XRP, BNB Smart Chain, Solana и Ethereum.  

Текущата предварителна продажба на плана е в 4-та фаза, в която BTCS токен може да се купи за $2.25, като ще получите 10% бонус на всички покупки.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР