Sonos – компанията за високоговорители и саундбарове обяви първите си

...
Sonos – компанията за високоговорители и саундбарове обяви първите си
Коментари Харесай

Sonos представи първите си безжични слушалки Ace – те са „най-удобните“ в своя клас и струват $450

Sonos – компанията за високоговорители и саундбарове разгласи първите си слушалки. Висококачествените слушалки Sonos Ace на цена от 449 $ ще бъдат пуснати в продажба на 5 юни, а предварителните поръчки към този момент са налични.

Новият артикул наподобява като нещо приблизително сред Sony WH-1000XM5 и Apple AirPods Max.

Възглавничките на ушите са обшити с кожа, а отвътре дясната и лявата страна са боядисани в разнообразни цветове, което ще улесни ориентирането по какъв начин е вярно да се слагат слушалките. Външната страна на калъфа е покрита с покритие, стабилно на отпечатъци от пръсти, с цел да се понижат петната, което важи изключително за черния модел. Лентата за глава от мемори пяна има разнообразни равнища на подплънка, с цел да се избегне несъразмерният напън върху всяка една част на главата.

Главният изпълнителен шеф на Sonos Патрик Спенс съобщи, че първите слушалки на компанията са дълго чакан артикул, за който почитателите на устройствата на марката упорстват отдавна.

„ Работихме върху този артикул повече от всеки различен в промишлеността, с цел да сме сигурни, че той пасва на разнообразни глави, разнообразни уши – както мъжки, по този начин и женски и мисля, че това са най-удобните премиум слушалки. “

смята Спенс

Една от главните характерности на Sonos Ace е опцията за свързване със саундбара на компанията безусловно единствено с едно допиране. Това може да бъде потребно, в случай че потребителят възнамерява да гледа телевизия, само че не желае да пречи на другите хора в стаята или жилището. Към момента на пускане на продажбите тази функционалност се поддържа от саундбара Arc, само че на по-късен стадий ще бъде внедрена и в другите саундбарове на марката.

Разработчиците са въвели поддръжка на интензивно шумопотискане и режим на бистрота в Ace. Поддържа се и възпроизвеждане на тримерен тон. Слушалките могат да наблюдават придвижванията на главата, с цел да поддържат съраунд тон. Животът на батерията е 30 часа, а поддръжката на бързо зареждане ще обезпечи 3 часа потребление за сметка на 3 минути зареждане. За допълнение на силата е обезпечен USB Type-C порт. Слушалките ще се оферират в черни и бели цветови разновидности.

Как мислите вие, може ли Sonos в действителност да се изравни с Bose и Sony в региона на дейното шумопотискане? Ще се окаже ли, че режимът за бистрота на Ace звучи толкоз естествено, колкото при AirPods Max, които остават непобедени в това отношение, и по какъв начин ще се показа качеството на звука след дълготрайно слушане?

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР