В Банско официално бе открит ски-сезон 2022-2023 година. Голямата звезда

...
В Банско официално бе открит ски-сезон 2022-2023 година. Голямата звезда
Коментари Харесай

В Банско откриха зимния сезон без сняг

В Банско публично бе открит ски-сезон 2022-2023 година . Голямата звезда на откриването бе скиорката Мария Риш -трикратна олимпийска шампионка.

Тя и децата-надежди на ски-училището на концесионера алегорично откриха сезона на Бъндеришка поляна, а в небето сред Вихрен и Тодорка полетяха фойерверките на обичайна заря.

Заради неналичието на сняг, от програмата останаха единствено концерта и играта „ Ловци на съкровища ”, един от тях си потегля от тук с нов автомобил.

Откриваме сезона без сня г ”, сбит бе мениджърът на ски-зоната Иван Обрейков.

Освен гостите от страната и чужбина, по покана на туристическия бизнес, екипи на двете най-големи малките екрани в Израел идват в планинския ни курорт, с цел да снимат филм. По традиция в Бнаско зимният сезон стартира със студентския празник. Градът беше претъпкан, мъчно се намираха места в заведенията. От локалния туристически бизнес регистрираха това като добър знак.

Пазарите се отвориха след пандемията, а упованието за растеж на зимните туристи удостовери преди дни и министър Илин Димитров, който е уверен, че страната ни е желана и поради атрактивните цени.
Преди формалното разкриване на сезона общината ремонтира десетки улици , разшири зоните за паркиране, рехабилитиран беше и пътят към ски зоната. Банско чака и една от най-големите вложения през последните години - построяването на летище. Компанията е българска и към този момент има картбланш и терен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР