В България писаното слово далеч не се заменя изцяло от

...
В България писаното слово далеч не се заменя изцяло от
Коментари Харесай

Бележка с шокираща заплаха получи столичанин СНИМКА

В България писаното слово надалеч не се заменя напълно от цифровите средства - това демонстрира и междусъседската връзка от идната история, която обаче е изпълнена с плашеща закана.

Столичанин получил бяло листче със смъртна опасност към домашния си любим.

" Това куче ще бъде отровено, откакто не можете да го командвате ", написа със синьо мастило на бележчицата.

Калин Я. твърди, че виновен за това " благо обръщение " е негов " благ " комшия от кв. " Гео Милев ". Мъжът отбелязва, че е горделив гражданин на региона и счита, че междусъседските разногласия би трябвало да се вземат решение по европейски, културен метод.

Със тъжби до институциите, а не със заплажи за тровене на питомеца.

Вижте цялата публилкация на Калин Я., споделена във Фейсбук:
" Мили послания от благ комшия!  Гордея се че съм геомилевец, само че по този начин също ме е и позор от някои мой съседи, уви!Случката не е " Нерде Ямбол, нерде Станбул ", а се се случва в този момент месец - ноември 2023 година в обичания ни квартал " Гео Милев " и в частност на ул. „ Калина Малина “ 9 (бившата ул. " Павел Лилов " ).  Все си мисля и се надявям, че тези межуособици би трябвало да се вземат решение културно и по eвропейски, като страна част от тази Еврoпейска общественост, нали! Примерно с тъжба в общината или в полицията, а не с закани за тровене на песа! "



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР