В астрологията Луната управлява нашите емоции и интуиция. Тя диктува

...
В астрологията Луната управлява нашите емоции и интуиция. Тя диктува
Коментари Харесай

Новолунието в Риби отваря сърцата ни: какво да очаква всяка зодия

В астрологията Луната ръководи нашите страсти и вътрешен глас. Тя диктува метода, по който се свързваме с другите и показваме мислите си - на процедура ръководи всичко, обвързвано с най-дълбоката ни същина. Днес, на 2 март настава новолуние в Риби, което значи, че прочувственото величие ще се намира на още по-сантиментално астрологично място. И не е безусловно нещо неприятно, че ще бъдем обгърнати в възприятията си. Всъщност, без подозрение това ще бъде едно от най-позитивните новолуния през 2022.

Това новолуние е изключително особено, тъй като се свързва с Юпитер, планетата на шанса и обичайния планетарен шеф на Риби. Поради това можем да чакаме това новолуние да бъде много прочувствено изпълнено. Влиянието на Юпитер може също по този начин да ни накара да навлезем надълбоко във вътрешния си свят, защото планетата е обвързвана с търсенето на смисъл .  Добре е да употребявате тази опция, с цел да размишлявате върху по-големите въпроси в живота, а не върху ежедневните задания. Това може да ви докара доста особено признание, даже в случай че то просто удостоверява актуалната ви позиция.

Въпреки че това новолуние е във водните Риби, ще бъдем мощно повлияни от знака на Козирог. Венера, Марс и Плутон ще бъдат в съвършена позиция в Козирог, събуждайки упоритостта ни да изградим нещо значимо. Тази композиция от планети в Козирог прибавя динамичност и магнетизъм към това ново начало .

Емоционално заредено, несъмнено. Но това новолуние ни дава ново начало и позитивен подтик към новата астрологична година. Вижте какво ви чака съгласно зодията в галерията.
 Хороскоп за Новолунието в Риби  Хороскоп за Новолунието в Риби  Хороскоп за Новолунието в Риби  Хороскоп за Новолунието в Риби
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР