В ареста на Трето РУ ще посрещне новия ден 48-годишен

...
В ареста на Трето РУ ще посрещне новия ден 48-годишен
Коментари Харесай

Пловдивските ченгета спряха шофьор, а след бърза справка, им стана лошо

В ареста на Трето районно управление (на МВР) ще посрещне новия ден 48-годишен пловдивчанин, карал в нетрезво положение по улиците на града. През последните години мъжът е трикратно арестуван за същото закононарушение, оповестяват от пловдивската полиция.

В хода на инспекция по линия пътен надзор, чиновници на районното ръководство открили в следобедните часове на днешния ден, лидер на лек автомобил „ Пежо 307 “, карал във очевидно нетрезво положение по улица „ Победа “. Дрегерът отчел, че лидерът зад кормилото е използвал 2,42 промила алкохол.



Справка в масивите на Министерство на вътрешните работи демонстрира, че мъжът е придобил удостоверение за правоуправление през 1991г, като оттогава досега три пъти е арестуван в полицейския арест поради ръководство на транспортно средство, след приложимост на алкохол.

Престъпленията са били открити на територията на Пловдив и Девин, а лидерът е бил глобен с лишаване на свиделството за няколко месеца и санкция.

Мъжът има и други престъпни прояви свързани с безчинство. Към момента на днешната инспекция лидерът е бил с отнета шофьорска брошура, поради изтърпяване на наказване – отнемане от правоуправление за същото нарушаване по ЗДвП.

Работата по случая продължава под наблюдаване на прокуратурата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР