В 16-ата минута гостите не успяха да изнесат топката, което

...
В 16-ата минута гостите не успяха да изнесат топката, което
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ботев Пд - Локо Пд 0:0, Митко Илиев изпусна дузпа


В 16-ата минута гостите не съумяха да изнесат топката, което разреши на Рабей да пресече и с глава откри Антоан Бароан. Нападателят направи двойно с Неделев, след което насочи неакуратен удар около вратата. Пет минути по-късно Виктор Генев падна в наказателното поле след съприкосновени с Кристиан Гомис, само че основният рефер Георги Кабаков реши, че няма учредения да отсъди дузпа.

Секунди по-късно срещата беше прекратена, откакто агитката на гостите стартира на хвърля седалки по терена, а също така разруши и една от преградите на стадиона. Капитанът на Локо Димитър Илиев се опита да успокои пристрастеностите на последователите на "смърфовете ". Намеси се и полиция. Стана ясно, че реакцията е провокирана, откакто ентусиастите на Ботев са хвърлили ракета по тези на "смърфовете ".

В 24-ата минута пробив на Тодор Неделев приключи с удар, който беше блокиран. В идващите минути домакините упражниха напън, като в 32-ата минута Неделев с отлично центриране откри Бароан, който овладя и опита да се обърне, само че беше изпреварен от Редер, който му попречи да нанесе завършващ удар. Малко по-късно удар с глава на Бароан след центриране на Ето`o не откри очертанията на вратата.

В 38-ата минута Виктор Генев се включи в офанзива и пусна към Неделев отляво. Асът на домакините с чудесно центриране откри Мохамед Брахими, който от няколко метра вместо да насочи удар, опита да овладява и топката му беше избита.

Към края на първата част "смърфовете " погледнаха по-смело към вратата на домакините. В 42-ата минута Гомис подаде към Митко Илиев, който откри Карагарен. Деветката насочи подъл удар от към 20 метра, който мина рисково над вратата на Аргилашки.

В добавеното време на мача блестящ гол на Бароан беше анулиран. Неделев насочи тежък удар от към 17-18 метра, който Редер съумя да избие. Топката попадна в Бароан, който със задна ножица порази задачата, само че френският нападател беше в засада.

Втората част стартира с самостоятелен пробив на Венсан Марсел, който приключи с блокиран удар пред наказателното поле. Секунди по-късно Марсел откри Карагарен отляво в наказателното поле. Фланговият нападател насочи тежък шут, който Аргилашки мазета. В 51-ата минута центриране на Току отдясно стигна до Па Конате, който стреля от сложна позиция, само че не затрудни Редер.

В 56-ата минута Димитър Илиев с превъзходен пас изведе Умарбаев зад защитата на "канарчетата ". Националът на Таджикистан напредна и беше фаулиран от Аргилашки в наказателното поле. Кабаков без да се замисли уточни бялата точка. Зад топката застана Димитър Илиев, който извърши дузпата в типичния си жанр в левия ъгъл, само че вратарят на Ботев съумя да избави.

Малко по-късно Брахими се озова на стрелкова позиция, само че не откри очертанията на вратата.

Ботев Пд - Локомотив Пд 0:0
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР