В 06:33 сутринта във вторник бе наблюдавано пълнолуние в зодиакалния

...
В 06:33 сутринта във вторник бе наблюдавано пълнолуние в зодиакалния
Коментари Харесай

Азарей: Ретрограден Плутон пали бунтове и води към промени



В 06:33 сутринта във вторник бе следено пълнолуние в зодиакалния знак Скорпион.

Майката на всички хрумвания, Луната изпълва със своята отразена светлина небосклона. При етапа пълнолуние Земята застава сред двете светила. В античните митологии те са представяни като любовници, брат и сестра или божества. Астролозите интерпретират Слънцето и Луната като сътрудници. Слънцето символизира главната ни същина, жизнеспособност и схващане, до момента в който непостоянната вълна с многочислените си етапи отразява прочувствените ни реакции, инстинкти, привички и подсъзнание.

Дори преди хиляди години жителите на всички континенти боготворели Луната и знаели всички нейни етапи. Те забелязали, че месечното ѝ придвижване дефинира модела на човешката интензивност. Когато разбирате Луната и нейните промени,

може да избирате дати, които укрепват желанията ви

Това е част от стъпките, посредством които вие ще живеете живота си в сходство с ритъма на космоса.

Пълнолунието е време за озарение. Текущите събития взимат своя връх. Емоциите са горещи. Случват се значими събития. Време е за пригаждане и за потребление на всички придобивки от интензивностите.

Месечината изгрява по залез и залязва по зазоряване на хоризонта. Луната ни подарява с триумф, като всички хрумвания, генерирани по новолуние стартират да дават плод.

В 23:01 ч във вторник Плутон стана назадничав в зодиакалния знак Козирог и това ще продължи до 6.10.2021 година

Ретроградният Плутон ще предизвика несъзнателен протест против всеобщия напън

Ще се следят дейности, които водят след себе си до опит за смяна на откритите обществени правила. Ще се следят по-нетолерантни прояви. Много от хората ще показват свои мисли без да търсят утвърждение. Днешните правила, които лимитират самостоятелната независимост ще са катализатор на митинги. Противодействието на общия напън ще бъде най-голямата мотивация.

Тъй като пълнолунието е в знака Скорпион, то ще разкрие по-страстни и напрегнати борби. Участниците ще демонстрират въздържан, само че изострен език. По това време е естествено да мислите за любовта и нейния балсам. Мистичните и загадъчни места се трансформират в обект на вашите копнежи. Препоръчва се да приключите със отговорности, налози, такси и застраховки. Ще ви олекне. Изследователският ви инстинкт ще се прояви. Ще усетите лекост, в случай че решите да трансформирате гореспоменатите сфери на живота.

Пълнолунието ще се отрази удобно на зодиите Рак, Скорпион и Риби, където се намира вашето Слънце, Луна или Асцедент.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР