Уважавам го, но в днешния дебат Стефан Данаилов беше употребен.

...
Уважавам го, но в днешния дебат Стефан Данаилов беше употребен.
Коментари Харесай

Сблъсък! Цветанов прозря конспирация в драмата с Данаилов, Ламбо му отвърна с тежки думи!

Уважавам го, само че в днешния спор Стефан Данаилов беше използван. Няма човек, който да няма непосредствен или да е изгубил непосредствен поради ракови болести. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на дебатите по ветото на президента върху Закона за Бюджета на НЗОК през 2018 година, съобщи организация „ Фокус “. „ Баща ми умря на 62 години от рак и по тази причина не желая да се спекулира с тематиката в пленарна зала “, уточни той. „ Уважение и почит към Стефан Данаилов, само че постоянно би трябвало да се търси салдото. Казахте за младежите, за самия вас, поставям тук и тези, които си отпътуваха. Това, което през днешния ден би трябвало да приказваме е да търсим политики, които да стигат до хората и да предотвратим болесттите “, изясни Цветан Цветанов.

БЛИЦ напомня, че Данаилов направи доста трагична тирада пред сътрудниците си в Народното събрание.

„ Не е ли по-добре да имаме профилактика, да имаме диагностициране, нужните прегледи, с цел да живеем по-дълго “, попита той. „ Можеше да излезе да приказва Вежди Рашидов и той също се лекува от рак. Можехме да поканим Йорданка Фандъкова, която също преодоля онкологично заболяване “, сподели още Цветан Цветанов. „ В този спор не би трябвало да има популизъм и безконтролно държание, а нужната експертиза. Нека да не спекулираме с това, че с тези 32 молекули и увеличението на бюджета ще се реши казусът. Проблемът няма да се реши. Трябва да го решим с нужната предварителна защита “, разясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

В отговор депутатът от Българска социалистическа партия Стефан Данаилов съобщи: „ Всякакъв съм бил, единствено използван не съм бил. Употребен ми звучи като изнасилен. Другарю, Цветанов, мислех, че имате по-високо мнение за мен “. „ Никой не ме е викал тук, аз съм болен човек. Каквото и да говорите и да го крещите, няма да стане по този метод. Малкият жест, който чаках, че ще се случи от вашата ПГ очевидно няма да се състои, за което откровено скърбя “, сподели още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР