Уважаеми жители на община Родопи,Прочетете ощеПреди четири години се изправих

...
Уважаеми жители на община Родопи,Прочетете ощеПреди четири години се изправих
Коментари Харесай

Павел Михайлов: Изпълнихме най-важното си обещание - населените места в община „Родопи“ видимо се промениха

Уважаеми поданици на община Родопи,
Прочетете още
Преди четири години се изправих пред предизвикването да трансформира нашата община и обитаемоте места на територията й в мястото, което  всички ние, нашите майки и татковци и нашите деца заслужаваме.

Време, в което не съм спирал да работя за хората. Кожата ми загрубя от лъжливи обещания и удари под кръста, само че това беше борба. Битка да намериш най-хубавото, не най-лесното решение. Изключително мъчно е, когато една община е била в застой осем години, да я задвижиш.

Но успяхме! Изпълнихме най-важното си заричане пред Вас- обитаемоте места в общината очевидно се трансформираха.

По улиците има светлина, с помощта на плана за замяна на осветителните тела на територията на всички обитаеми места в Община „ Родопи “. Има детски и спортни площадки- построени, в развой на създаване или планиране са общо 9 мини футболни стадиони, 21 детски площадки, 4 фитнес площадки навън.

Успяхме да осигурим здравословно и налично хранене на децата на възраст от 10 месеца до 3 години, като бяха разкрити общо 6 кухни. Те са в Първенец, Брестовица, Устина, Марково, Ягодово и Златитрап.

За четири години са ремонтирани общо 111 улици, 33 здания и са издигнати 5 нови здания – 3 детски ясли, една детска градина и една спомагателна сграда с обособени две класни стаи в учебното заведение в Марково. Изгражда се нова детска градина в Браниполе и има направен абстрактен план за построяването на нова детска градина в Крумово.

Изработен е проект  ново крило на детската градина в Марково, сега текат строителни действия за разширение на детската градина в Златитрап, има план за ново крило на детската градина в Първенец и разширение в постройките на забавачките в Белащица, Цалапица и Кадиево. Вече действат нови детски ясли в Ягодово, Брестник и Марково. Санирани са детските градини в Белащица, Брестовица, Първенец и Устина.

Можем да се разхождаме в благоустроените паркове и да се разхладим край фонтаните на напълно обновените площадни пространства в Браниполе, Брестовица и Първенец.

Реализирахме два извънредно значими за община „ Родопи “ проекти- мостът над реката в Първенец и построяването на улица „ Източна ” в Марково. Като част от политиката на община „ Родопи “ за  повишаване на пътната сигурност е и построяването на кръгово кръстовище при започване на селото.

През миналия четиригодишен интервал на ръководство заложихме на мощна обществена политика, развихме капацитета на община „ Родопи “, като се погрижихме  за обогатяване на културата и духовността на хората в обитаемоте места.

 Никой не може да оспори, че имаме доста неща, с които да се поздравим. Но има и доста работа, която занапред следва да се свърши.



Съзнавам, че не е по-силите на нито един кмет да покрие всички упования към неговите отговорности и работа, само че съм убеден, че мощните, интелигентните и доброжелателните ми съграждани, правят оценка постигнатото дотук. Благодаря за положителните думи, които ме окриляваха в сложните моменти и усмивките на лицата Ви, които осмисляха напъните ми.

Последният месец мина в непрекъснати срещи с жителите на община Асеновград. От тях разбрах, че хората харесват нас, нашата стратегия и това, което вършим. Това ме стимулира всеки ден да ви потвърждавам, че преди четири години сте създали верния избор и че има за какво да го извършите още веднъж.

Затова аз и тимът на МК „ Българска социалистическа партия ЗА БЪЛГАРИЯ " /БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, ЛЕВИЦАТА И БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД/  отново  заставаме лице в лице с вас, с цел да желаяме вашата поддръжка за втори управнически мандат. Подкрепа, която ще ни даде нови сили  да продължим да  реализираме визията си за община „ Родопи “, да решаваме проблемите и да продължаваме да се развиваме.

Защото показахме, че смяната е допустима.

Защото община „ Родопи “ е място, където нещата се случват.

Защото знаем, че това е правилният път.

РАБОТИМ ЗДРАВО! ЗА ДОБРОТО НА ОБЩИНА „ РОДОПИ “ С НОМЕР 68 В БЮЛЕТИНАТА ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА, КМЕТ НА НАСЕЛЕНО МЯСТО И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР