Уважаемата от мен сив кардинал Мария Капон говори за мен

...
Уважаемата от мен сив кардинал Мария Капон говори за мен
Коментари Харесай

Борисов: Няма да има правителства, докато диктаторът Радев не бъде преизбран

" Уважаемата от мен сив кардинал Мария Капон приказва за мен като деспот. Ако имаше тирания, щяхте ли да се разхождате свободно по улиците. Сега има същински диктат към нашите членове и симпатизанти ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националното общо заседание на младежкото ГЕРБ.

" Стигна се до парадокса партията, която върви надолу да държи мандата както Българска социалистическа партия. И откакто всички партии й отхвърлиха да вземат участие в държавно управление, те не престават да го държат. Щели да водят диалози.. с кой? Или желаят да разиграят нов проект на задкулисието, в случай че са купили депутати от други партии, няма друго пояснение. А господин Трифонов изясни какъв брой транспарантно вървят договарянията, за които никой не знаеше ", разяснява още Борисов.

Борисов сподели, че още май месец е предизвестил, че " няма да има държавни управления, до момента в който диктаторът Радев не бъде избран отново. Какво болшинство им би трябвало повече от това, което имат сега ".

Защо ще вървим на нови избори, попита Борисов и отговори: " президентските избори би трябвало да ги организира служебния вътрешен министър и служебното държавно управление на Румен Радев ".

Не им би трябвало актуализация за изборите – за тях има пари; поставят още веднъж напред пенсионерите – ние всеки месец давахме 106 милиона лв. на всички пенсионери, пък не се хвалихме. Само след 5-6 месеца парите ще свършат, и би трябвало да се покачат налозите, с цел да има пари за пенсии и заплати. Когато залагаш дълготрайни ограничения, би трябвало да кажеш кой ще е виновен за събирането на парите – тогава някой ще си отиде за Канада, различен за Англия, и отново някой ще би трябвало да се оправя. Ние заварихме банкрутиралата КТБ, 3.7 милиарда трябваше да плащаме, 1.2 милиарда за АЕЦ Белене, 6 милиарда трябваше да възстановим в хазната. Сега тези, с цел да прикрият своята отпадналост, приказват, че трябвало да се актуализира бюджета за спомагателни пари по защитата на външната ни граница.

Служебното държавно управление стига и до друга нелепост – да пращат войска по границата. А какво, ще ги стрелят ли мигрантите по границата? Граница с войска не се пази, пази се с Брюксел, с Европа, с Турция, с дипломация, съобщи още водачът на ГЕРБ.

Борисов упрекна служебното правитество и за метода им към имунизациите. " В момента с цел да не ги хванем по какъв начин унищожават ваксини, ги пращат по хладилниците по РЗИ-тата. Всеки от Европейски Съюз извади от своите хранилища и даде за България. Ние получихме най-вече ваксини – като отидеш, и ти поставят цялостен тезгях ваксини. А в този момент са скрити ".

" Ако не можете, потърсете ме, ще ви свърша отново работата поради българите ", приключи Борисов.

Той разгласи и какъв ще е идващият слоган на ГЕРБ на изборите: " По-силни от хаоса ".
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР