Уулвърхемптън приема Ливърпул на Молиню в преиграване на двубоя им

...
Уулвърхемптън приема Ливърпул на Молиню в преиграване на двубоя им
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уулвърхемптън - Ливърпул, съставите

Уулвърхемптън приема Ливърпул на " Молиню " в преиграване на дуела им от ФА Къп. Двубоят стартира в 21:45 часа и може да го гледате директно в ефира на DIEMA SPORT 2.

На Gong.bg също ще проследим най-интересните моменти от мача

Първата среща, която бе на " Анфийлд " приключи при резултат 2:2. Много противоречиво съдийско решение беляза мача, откакто Тоти от състава на Уулвс осъществя трето попадение в интерес на " вълците " и направи резултата 3:2 в тяхна изгода. Голът бе отменен заради засада, каквото бе решението на страничния арбитър, а ВАР не разполагаше с нужните камери, с цел да прегледа отначало обстановката и по този начин се довери на рефера. В последна сметка се оформи огромен скандал към това решение, като съвсем всички експерти, в това число и двамата треньори бяха на мнение, че попадението е било постоянно и Уулвс е трябвало да завоюват срещата.

През новата година проблемите за мърсисайдци не престават да се задълбочават, като отборът даже няма победа в трите си мача от началото на годината. В последната си среща " алените " позволиха тежка загуба с 0:3 като посетител на Брайтън във Висшата лига.

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, няма да може да разчита на Луис Диас и Диого Жота. Очаква се новото попълнение - Коди Гакпо, пък да получи още един късмет, откакто игра и в последните два мача на Ливърпул. 

Уулвс също не зпаочна годината по най-хубавия метод, само че повиши увереността си с победа против Уест Хем с 1:0 в последния кръг на британския шампионат и положително показване точно против Ливърпул във ФА Къп. Знаците за възстановяване при " вълците " са на разположение, до момента в който в Ливърпул е тъкмо противоположното. 

Съставите на двата тима:

Уулвърхемптън: Жозе Са, Аит Нури, Джони, Нейтън Колинс, Ходж, Жоао Моутиньо, Рубен Невеш, Декстър Лембикиза, Тоти, Раул Хименес, Адама Траоре

Старши треньор: Хулен Лопетеги

✌️ Two changes from the team that played at Anfield.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР