Уулвърхемптън и Манчестър Юнайтед завършиха наравно 0:0 в двубой от

...
Уулвърхемптън и Манчестър Юнайтед завършиха наравно 0:0 в двубой от
Коментари Харесай

"Юнайтед" не отправи точен удар, но стигна до преиграване срещу "Уулвс"

" Уулвърхемптън " и " Манчестър Юнайтед " приключиха наедно 0:0 в дуел от третият кръг за Купата на Футболната асоциация на Англия. Така разногласието сред двата отбора от Висшата лига ще се придвижи на " Олд Трафорд ", като датата на преиграването към момента не е ясна, само че най-вероятно то ще бъде планувано за 14 или 15 януари.

Тази вечер " вълците " и " алените дяволи " не предложиха доста, само че " Уулвърхемптън " може да съжалява повече, защото възпитаниците на Нуно Ешпирито Санто бяха по-активни. Вратарят на " Юнайтед " Серхио Ромеро направи две спасявания, а един път бе подкрепят от гредата. Попадение на Мат Дохърти от " Уулвс " пък бе вярно анулирано поради игра с ръка.
Снимка: Getty Images
Гостите от " Манчестър " приключиха срещата без прецизен удар към стража Джон Руди, само че също удариха гредата един път - след удар на Маркъс Рашфорд.

За хората на Оле Гунар Солскяер това бе четвърта аудиенция на " Молиню " в границите на по-малко от година. Нито една от тях не е завършвала с триумф за " алените дяволи ". Именно " Уулвърхемптън " отстрани " Юнайтед " от шампионата за Купата на Футболната асоциация на Англия през предишния сезон, когато двата тима се срещнаха в четвъртфиналите.

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР