Утрешният ден се очертава да бъде много специален за българските

...
Утрешният ден се очертава да бъде много специален за българските
Коментари Харесай

Григор: Джокович е големият фаворит, но вече съм го побеждавал и мога да го направя пак

Утрешният ден се обрисува да бъде доста специфичен за българските почитатели на тениса, тъй като ни следва да забележим по какъв начин Григор Димитров излиза на " Rod Laver Arena " против Новак Джокович в среща от третия кръг на Аустрелиън Оупън. Досега сърбинът е спечелил 9 от 10-те си надпревари на корта с първата ни ракета, но наподобява тези условия по никакъв метод не обезкуражават хасковлията, който изрази своите упоритости за идния дуел пред уеб страницата на ATP:

" Психологическото преимущество несъмнено е на страната на Новак и не укривам, че той постоянно е бил по-добър от мен в решителните моменти. Вярвам, че могат да се случат в действителност хубави неща в този мач. И двамата сме в Тура от доста дълго време насам, само че не преставаме в опитите си да се осъвършенстваме. Имали сме оспорвани борби в предишното и има какво да потвърждавам пред себе си. Ще се изправя против същия противник от предишното, само че в един изцяло друг дуел.

Оценявам всяка една опция да бъда на корта, само че не желая да бъда просто един участник в тези кръгове от Големия шлем. Вярвам, че мога да победя Новак, защото съм го правил в предишното. Искам да продължа да се боря. Всеки минава през своите лични борби, които са доста разнообразни от тези на останалите. Продължавам да играя тенис тъкмо поради тези мачове.

Истината е, че от дълго време не съм взел участие в сходен вид конфликти, което е минус. Със сигурност Новак е тежък любимец, само че аз също имам своите шансове. Всеки чака своите опция, с цел да се изправи на огромните кортове против най-хубавите играчи. Стремя се тъкмо към това и няма да се задоволя с по-малко.

Вярвам, че към момента съм кадърен да се съревновавам на най-високото допустимо равнище, единствено че не мога да предвидя занапред резултата. Ще се приготвя оптимално добре за идната среща и ще дам всичко от себе си, с цел да се слага в позиция да печеля. Тепърва следва да разберем по какъв начин ще се разиграят картите " - приключи оптимистично изявлението на най-хубавия български състезател.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР