Утре ще е като национален празник за Ямбол. Станах баща

...
Утре ще е като национален празник за Ямбол. Станах баща
Коментари Харесай

Ловеца на мигранти Динко от Ямбол е на седмото небе от щастие! Не спира да се хвали

" Утре ще е като народен празник за Ямбол. Станах татко за първи път! “ Това заяви извънредно пред " България Днес “ Динко Вълев.

Прочулият се като Ловеца на мигранти ямболия е на седмото небе, откакто усети в ръцете си дребната Виктория. Бебето тежи 3,550 кг, 55 сантиметра е и се появи на бял свят към 7 сутринта, описа разчувстваният татко. Името е определено още преди месеци,като се двоумял сред Вероника и Виктория. В последна сметка се стопира на Виктория, което значи " победителка ".

" Неописуемо е възприятието. Не знам къде се намирам от наслада. Много се вълнувам. При бебенцето съм в този момент “, сподели той по телефона от ямболската болница. Динко разкри и коя е майката. Красавицата Весела се оказва манекенка, която скъсала с стилния подиум и се върнала в Ямбол точно поради Динко. Блондинката ще живее в новата къща на Ловеца на мигранти, която той издигна предходната година.

Весела и Вики ще се приберат вкъщи след към 4 дни, когато къщата ще ги чака украсена и подготвена за пиршества. " Ще се радват на благоденствие, от нищо няма да са лишени. Мъжка дума “, прибавя още Динко Вълев. Той е безапелационен, че съзнателно е спрял с медийните изяви, когато схванал, че Весела чака бебе.

" Не желаех да ни урочасват, а и тя е малко суеверна. Около 4 часа ги откарах в болничното заведение. Всичко стана бързо, без проблеми. Нормално раждане. Скоро си ги прибирам у дома “, сподели още разчувстваният баща.Така в живота на бойния ловджия на хора настъпи неправдоподобен поврат. Той е не запомнил за нощния живот и заведенията и в този момент ще се посвети напълно на фамилията си и бизнеса си, който процъфтява.

" Гледам си моя живот, не се греша в непознатия. С Весела сме от година дружно, тя просто се влюби в мен и напусна София, с цел да пристигна в Ямбол.С подобен жест не се колебая в любовта й “, споделя ощ© е Динко за връзката си.

Преди време той показа, че мечтае за деца и устойчиво семейство, само че все не попада на дами. Едно от последните му гаджета го забърка в всеизвестен скандал, откакто разгласи, че я е пребил. В последна сметка се оказа, че скандал е имало,но някогашната му отдръпна настояванията и претенциите си към Динко, с което постави завършек на сагата.

" Весела е положително, мъдро, красиво момиче. Радвам се, че се влюби в мене. Радвам се за дъщеричката ми. Много е дребна, лекичка. Страхотно чувство, поисквам на всеки да се усеща по този начин, както аз сега! И да сме живи и здрави - ще има огромна почерпка “.

Динко не е спал цяла нощ, само че възнамерява да полее първата си рожба, както прилича по ямболските традиции, като не е изключено Динко да яхне и прословутия си танк, с цел да направи същинска проява на събитието.

" И датата е 11.01. - хубави цифри, тъй като моята Виктория е една- единствена! “, похвали се таткото
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР