Утре и в четвъртък, Агенцията по заетостта започва поредица от

...
Утре и в четвъртък, Агенцията по заетостта започва поредица от
Коментари Харесай

Агенция по заетостта консултира бизнеса у нас, ето къде ще са информационните кампании във Враца

Утре и в четвъртък, Агенцията по заетостта стартира поредност от събития, които са част от национална осведомителна акция навън за бизнеса „ Новите ограничения по Ваша мярка”. Всички 107 бюра по труда в страната ще посрещнат българските работодатели навън, с цел да отговорят на техните въпроси за новите антикризисни ограничения, които предлага Агенцията. Целта е бърза и оперативна поддръжка за бизнеса в изискванията на ограничавания, наложени с въведената изключителна конюнктура във връзка разпространяването на COVID-19.
В часовия диапазон от 9.30 часа до 16 часа на оповестените в акцията дни и на елементарно налично място навън, специалистите от бюрата по труда ще бъдат разполагаем на представителите на бизнеса за съвещания по отношение на пакета Заетост х 3 – план „ Заетост за теб”; поддръжката в областта на превоза и туризма посредством план „ Краткосрочна поддръжка за претовареност в отговор на пандемията от COVID-19 " на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 година и стартиралата в сряда (15.07.2020 г.) мярка с нов дизайн 60/40.
В шатрите на Агенцията по заетостта търсещите работа и работодателите, наранени от рецесията, ще получат изчерпателна информация за услугите, които оферират бюрата по труда, дружно с другите настоящи благоприятни условия за финансово подкрепяне на активността им. Така те ще бъдат оптимално улеснени в избора на точната мярка и точният метод за бързо възобновяване. Експертите от бюрата по труда ще бъдат подготвени да дават отговор на въпроси, да съветват и да дават насоки, с цел да могат допустимо максимален брой представители на бизнеса и търсещи работа да се възползват от поддръжката на страната.
Дирекция „ Бюро по труда” – Враца ще организира осведомителните акции както следва:
-за община Враца – на 21.07.2020 година от 10 до 15.30 часа пред постройката на Община Враца,на улица „ Стефанаки Савов”№6.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР