Устата сестра на манекенката Ивайла Бакалова, която се вихри във

...
Устата сестра на манекенката Ивайла Бакалова, която се вихри във
Коментари Харесай

Църквата анатемоса Божидара Бакалова, заради участието й във „Фермата”

Устата сестра на манекенката Ивайла Бакалова, която се вихри във „ Фермата ”, съумя да си навлече гнева на църквата, поради любовта си към учението на Петър Дънов, призоваването на небесните ангели и другите способи за повишаване на човешките трептения, видя HotArena.

Блондинката направи демонстрации за примирение в ефира на Би Ти Ви, което разгневи свещениците. Те били безапелационни, че сходна подигравка в известно телевизионно шоу не трябва да се позволява. Още повече, че пишман дизайнерката, която се хвалела, че дава отговор персонално за стила на мутренската вдовица Мая Илиева насилвала участниците във „ Фермата ” да обличат бели облекла и да играят паневритмия на разсъмване.

„ Тази жена е с жестоки проблеми. Участниците я слушат, с цел да не изоставен прибързано риалити формата. Тя светотатсва във всяка една минута. Не можа да накара всички да се обръщат към дамите с „ богиньо ”. Какви богини са, като са събрани от прът и въже, че множеството от тях даже имат подозрително държание, което не хармонизира по никакъв метод с божиите догми?! Какви са тези нелепости, че желае да ускори женското в дамите?! Да им качи вирбациите. Тя, в случай че имаше такива благоприятни условия, щеше да повиши първо своите. Освен това манипулира феновете като приканва архангел Михаил да им служи и оказва помощ. Къде се е чуло и видяло ангелите да слизат на земята, че и да слугуват на смъртните индивиди? Те са безплътни. Лудост е да се влиза в диалози с тях. Подобни разговори са разкол! Божидара е нездравословна и за феновете. Подкопава християнските им привички – учи ги да кадят не с тамян, ами с индийски пръчици, а вместо да се молят – да медитират. Ще призоваваме за бързата й анатема ”, безапелационни са столични свещеници.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР