Установили сме контакт с близките на двамата отвлечени българи, които

...
Установили сме контакт с близките на двамата отвлечени българи, които
Коментари Харесай

Българските власти са се свързали с роднините на отвлечените моряци

Установили сме контакт с околните на двамата отвлечени българи, които са капитанът и първият асистент капитан, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Корабът издигнат в Полша, ръководен от японски оператор, а е английска благосъстоятелност, беше похитен в Червено море.

Коцев дружно с градския прокурор Илиана Кирилова и представители на Национална агенция за приходите участваха в брифинг във връзка разкритата данъчна машинация посредством импорт на коли. Корабът, на който са двамата българи, е похитен от йеменските бунтовници хути в Червено море. Той към този момент бил откаран на пристанище в Йемен.

Глявният секретар на Министерство на вътрешните работи добави още, че на околните на отвлечените, е препоръчана психическа помощ. Работило се с партньорските служби за решаването на рецесията. До момента никой не се бил свързал с нашите управляващи.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи разяснява и случилото се по време на мача България - Унгария, който се игра без аудитория, а почитателите бяха отвън стадиона. " Подобни безредици са провокация към държавните институции, не одобряваме демонстрация на експанзия от футболни почитатели към жителите. Ще бъдем натърпими към деянията на физическа мощ от страна на нашите чиновници. Там, където има физическа мощ отвън нашите нормативи, ще им потърсим дисциплинарна отговорност ", изясни Живко Коцев.

Той разясни, че са формирани дисциплинарни инспекции. Идентифицирани били една част от чиновниците, надвишили правата си. Дирекция " Инспекторат " правела инспекция на цялото мероприятие. 33-ма са потърпевшите полицейски чиновници, 18 са потърпевшите жители и почитатели, заключи той. Задържаните все още били двама - един за палежа на полицейския бус, а различен за разваляне на имущество на турското посолство. Тревожни са тези събития, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР