Докато хитовата rom-com Bridesmaids празнува навършването на 13 години, ние

...
Докато хитовата rom-com Bridesmaids празнува навършването на 13 години, ние
Коментари Харесай

Къде е актьорският състав на Bridesmaids сега, докато романтичната комедия празнува 13-годишен юбилей

Докато хитовата rom-com Bridesmaids чества навършването на 13 години, ние преглеждаме къде е в този момент звездният актьорски състав от сполучлив създател до една от най-добре платените актриси в света.

Откакто излезе по кината, Bridesmaids се трансформира в типичен обичан филм, съвършен за всяка момичешка вечер. Известният филм от 2011 година наблюдава дивото странствуване на Ани и нейните колежки шаферки, до момента в който минават през скъпите и странни ритуали, свързани с това да бъдат част от булчинско празненство. Докато Ани се бори да се ориентира в личния си объркаен любовен живот, тя приема за своя задача да се увери, че специфичният ден на най-хубавата й другарка Лилиан протича безпрепятствено макар многото занимателни трудности, с които се сблъсква по пътя си.

Сега, повече от десетилетие по-късно, ревизираме къде е звездният актьорски състав през днешния ден, в това число звездите Кристен Уиг, Мелиса Маккарти, Роуз Бърн, Ребел Уилсън, Мая Рудолф и Ели Кемпър. След техния шлагер от 2011 година всички актриси проправи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР