От профила във Фейсбук на Слави Трифонов Уважаеми колеги от

...
От профила във Фейсбук на Слави Трифонов Уважаеми колеги от
Коментари Харесай

Слави: Не знам защо понякога цитирате „Биволъ”, а понякога се правите, че такъв не съществува

От профила във Facebook на Слави Трифонов

Уважаеми сътрудници от медиите, не знам за какво, само че от време на време цитирате уеб страницата “Биволъ ” с бърза реакция и с детайлности. А, от време на време се вършиме, че подобен уебсайт не съществува. Днес е вторият вид. Сайтът “Биволъ ” не съществува. Но, аз знам за какво е по този начин. Всъщност, всички знаят. Аз имам опцията да приказвам свободно, това е мое право и по тази причина в този момент ще изтъквам уеб страницата “Биволъ ”.

Според уеб страницата “Биволъ ”: Кирил Петков е станал длъжностен Министър на стопанската система с цената на фалшифицирани документи и фактическа машинация, показани на Агенцията по вписванията. Неверните условия са били нужни, с цел да се почисти от всевъзможен тип спор на ползи. Фалшификацията е включвала поредност от недействителни и неистинен документи, направени и легализирани от юрист Лена Бориславова. Целта е била да бъдат въведени в подвеждане държавните институции, че Кирил Петков Петков няма никакакво несъгласие със законите, с цел да бъде назначен за Министър на стопанската система през 2021 година

Освен в частния бизнес все още на рисковото си влизане в политиката Петков е бил и член на УС на неправителствената организация „ Да запазим Корал “.

Според условията на Закона за администрацията. В чл.19, ал.7, т.3 ясно се указва, че:
„ Министър-председателят, заместител министър-председателите, министрите, заместник-министрите и така нататък не могат да са членове на орган на ръководство или надзор на юридическо лице с нестопанска цел, комерсиално сдружение или кооперация. “

Кирил Петков е бил „ освободен “ от длъжността си на шеф в сдружението за отбрана на Корал, само че с цената на фалшифицирано пълномощие, подправени документи, протоколи и подписи на другите членове от сдружението. Неистинските документи са били входирани в Агенцията по вписванията не от различен, а персонално от юрист Лена Бориславова, с нейния дипломиран електронен автограф (КЕП)!

На 10-ти май 2021 година, Президентът Радев издава Указа за назначението на Петков, а на 12-ти той публично встъпва в служба. Но, вместо да бъде спазен законът, е употребен изцяло незаконен метод за илюзия на държавните институции.

 На 13-ти май в 1:39 часа след среднощ, Лена Бориславова си изготвя подправено пълномощие, с което може да се разпорежда изцяло с гражданското съдружие „ Да запазим Корал “ и подписва това пълномощие с подправен автограф на Председателя на сдружението, Атанас Русев. Подписът на пълномощното не е саморъчно положен, а е изкопиран 1:1 от публични документи на сдружението, в тази ситуация спесимен на подписа на шефа на сдружението.

Лена Бориславова фалшифицира още редица публични документи, протоколи и описи с имената и подписите на всички, които са част от сдружението “Да запазим Корал ”.

Сега пък аз ще ви изтъквам закона:
Според глава IX от Наказателния кодекс, раздел “Документни закононарушения ”,
Чл. 308. (1) Който сформира неистинен формален документ или преправи наличието на формален документ за да бъде използуван, се санкционира за фалшификация на документ с отнемане от независимост до три години.
Чл. 309. (1) Който самичък или посредством другиго сформира неистинен частен документ или преправи наличието на частен документ и го използва, с цел да потвърди, че съществува или не съществува или че е прекъснато или изменено някое право или обвързване, или някое правно отношение, се санкционира за фалшификация на документ с отнемане от независимост до две години.

За основателни подозрения за осъществени закононарушения по няколко члена на Наказателния кодекс на Р. България е сезирана ДАНС през м. юни 2023 година Незабавно е осъществена инспекция и през м. юли 2023 година, материалите са изпратени в Софийска градска прокуратура! От там, през м. август попадат в Софийската районна прокуратура и при започване на м. септември 2023 година е формирано досъдебно произвеждане в Министерство на вътрешните работи. Случаят е даден на проверяващ служител на реда в 5-то РПУ към Столична дирекция на вътрешните работи София. Случаят е заведен като Досъдебно произвеждане № 5275/2023 година, а по разказа на Софийска Районна Прокуратура е 38008/2023 година

Защо няма резултат от заведените производства - отговорът на този въпрос, естествено, се крие в сглобката съществувала 9 месеца.
Тоест, Кирил Петков и Лена Бориславова са защитавани, с цел да има сглобка.
Но истината си е истина и през днешния ден тя става ясно, без значение от всички, които се пробват да я скрият, без значение от идващите избори, без значение от това кой какво си мисли и какво споделя.
Истината е такава, каквато е.
Ще изтъквам Сенека, който споделя: “Времето разкрива истината ”. Явно е бил прав.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР