Успоредно с развитието на входящите трансфери - Спас Делев и

...
Успоредно с развитието на входящите трансфери - Спас Делев и
Коментари Харесай

В Лудогорец работят активно по изходящите трансфери

Успоредно с развиването на входящите прехвърляния - Спас Делев и Рик Джонатан и вероятно на Ивайло Чочев, в Лудогорец работят интензивно и по изходящите такива, написа " Мач Телеграф ".

Вече бе продаден Кристиян Кахлина на американския Шарлот, само че на други постове се получава запушване и някои от играчите би трябвало да бъдат продадени или освободени. С Делев и Рик крилата в Разград стават повечко, тъй като там са още Кирил Десподов, Бърнард Текпетей, Мавис Чибота и Дорин Ротариу. Тоест 6 души за 2 позиции.
 И Олимпиакос желае Кирил Десподов
И Олимпиакос желае Кирил Десподов

Грандът от Пирея не е спирал да следи играча от конфликта сред двата отбора в квалификациите за Шампионската лига

Към конгоанеца има интерес от Израел, като Лудогорец му търси над 1 млн. евро. Даде ли ги някой клуб, прехвърлянето ще стане незабавно, а и наподобява вероятен. Ротариу пък е тотално отчаяние и по всичко проличава, че бъдещето му е отвън Разград. И за него се чакат предложения. Но шансът румънецът да остане при първенците и напролет клони към нулата.

Напредналите договаряния за Ивайло Чочев значат, че и при халфовете ще има повече от нужните футболисти. За две позиции ще спорят Клод Гонсалвеш, последното ново попълнение Мануел Кафумана Шоу, Алекс Сантана и Стефан Баджи. Тоест и тук за две позиции ще станат 5 играчи и простата аритметика демонстрира, че един е непотребен.
 Лудогорец изкушава датски национал
Лудогорец изкушава датски национал

" Орлите " имат интерес към крилото Карло Холсе
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР