Успоредно с анонсирането на първите подробности за новото поколение на лекотоварното си

...
Успоредно с анонсирането на първите
подробности за новото поколение на
лекотоварното си
Коментари Харесай

Новият Opel Vivaro и като електромобил през следващата година

Успоредно с анонсирането на първите подробности за новото потомство на лекотоварното си Vivaro, от Opel оповестиха, че през идната година моделът ще се предлага и в напълно електрическа версия.

От Opel разясняват, че при появяването си на пазара през февруари, новото Vivaro ще предложи на потребителите отлична гъвкавост и модулност, като ще се предлага в четири разновидността на купето, версии с дължина от 4.6, 4.95 и 5.3 метра, с товароносимост от до 1400 кг и товарен размер от до 6.6 куб.м. Многофункционалният автомобил ще предложи също по този начин и допълнителна стабилност при по-тежки пътни условия благодарение на системата за подобряване на сцеплението IntelliGrip, а при необходимост е очакван и пакет за увеличаване на отсоянието от пътя и добавянето на спомагателни защитни панели по долната част на структурата.

В оборудването на новото Vivaro ще могат да бъдат открити седалки с електрическо управление, прожекционен head-up екран, преден и заден паркинг помощник със сензори и камери, адаптивен круз надзор, активен спирачен помощник с функционалност за избягване на удар, система за разпознаване на пътните знаци и други. Екипировката може да бъде надградена също по този начин със система за задържане на превозното средство в пътното платно, подсещане за отмора след каране в продължение на повече от 2 часа или регистриране на унесеност във лидера, разпознаване на пътните знаци и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР