Успешно приключи данъчната кампания за физическите лица. Над половин милион

...
Успешно приключи данъчната кампания за физическите лица. Над половин милион
Коментари Харесай

Над половин милион граждани подали данъчните си декларации, отчетоха от НАП

Успешно завърши данъчната акция за физическите лица. Над половин милион данъчни заявления от жители са подадени към 17 часа на 5 май, сочат данните на, съобшиха от приходната организация.
Над 85% от декларациите за приходите на физическите лица са подадени по интернет с личен идентификационен код на Национална агенция за приходите или електронен автограф. От началото на годината досега, посредством електронната система за заплащане - така наречен виртуален POS, и посредством физическите POS терминали, в офисите на Национална агенция за приходите са платени над 100 млн. лева без такси. От приходната организация оповестяват още, че преобладаващата част - над 70%, от жителите са употребявали авансово попълнените заявления за приходите, които Национална агенция за приходите предложи за повторно тази година, като междинното време за попълване на формуляра е било под 10 минути, сочи статистиката на приходната организация.
 Годишна данъчна декларация 2021 - по какъв начин да я попълним Годишна данъчна декларация 2021 - по какъв начин да я попълним
След по-малко от месец изтича крайният период за подаване на годишната данъчна декларация за физически лица. За множеството хора подаването...
" Отчитаме доста сполучлива данъчна акция. Благодаря на сътрудниците в Национална агенция за приходите за напъните и чудесно свършената работа. Оценяваме добросъвестното отношение на жителите, които съблюдаваха законовите условия в период. Продължаваме с развиването на електронните услуги, с цел да продължим да улесняваме данъкоплатците “, сподели шефът на „ Обслужване “ в Национална агенция за приходите Боряна Георгиева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР