Успешни хора могат да бъдат намерени във всички области на

...
Успешни хора могат да бъдат намерени във всички области на
Коментари Харесай

Успешните хора мислят различно

Успешни хора могат да бъдат открити във всички области на живота, само че макар техните разлики, те имат едно общо нещо между тях: където другите виждат непреодолими спънки, те виждат трудности за превъзмогване и благоприятни условия, от които да се възползват.

Тяхната храброст в лицето на компликациите произтича от способността им да загърбват отрицателните мисли и усеща, които пречат на развиването на доста хора.

Те знаят, че трудностите не блокират пътя, те са част от него.

Тази позиция оказва помощ на съумелите хора да гледат на света по друг метод от всички останали, което е извънредно значимо, тъй като когато сте просто един от многото, без значение от това какъв брой сте интелигентен или умел, постоянно ще удряте един и същи таван, който лимитира вашия капацитет. Мисленето отвън кутията оказва помощ на сполучливите хора да се повдигнат над своите ограничавания.

Твърде постоянно преписваме изобретателното и „ особеното “ мислене на естествено вродени характерности, които са присъщи единствено на дребна група късметлии.

Истината е, че може да анализирате метода, по който сполучливите хора мислят, и да го пресъздадете във вашия живот.

1. Те са уверени.

Можете ли да си визиите до къде бихме могли да стигнем, в случай че знаехме за всички велики хрумвания, които в никакъв случай няма да видят бял свят, тъй като някои хора не са били задоволително уверени в себе си, с цел да ги трансфорат в действителност.

Когато имат завладяваща концепция, сполучливите хора работят уверено, с цел да я осъществят, тъй като знаят, че един несполучлив план не е индикативен за техните качества. Вместо това, те гледат на неуспехите като на опция да научат нещо ново и да се приготвят по-добре за идващия опит.

2. Те са сдържани.

Изключително сполучливите хора са сдържани и знаят по какъв начин да управляват своите страсти. Когато нещата тръгнат в неправилна посока, те резервират успокоение и се концентрират върху намирането на решение на казуса. Те знаят, че без значение дали новите са положителни или неприятни, всичко с трансформира с течение на времето. Единственото нещо, което може да създадат, е да се приспособят към обстановката, с цел да нещата под надзор и да бъдат щастливи.

3. Те са почтени.

Най-успешните хора имат вяра, че честността и честността, въпреки и мъчителни на моменти, постоянно водят до най-хубав резултат в дълготраен проект. Те знаят, че единственият метод да създадеш същински връзка с хората към теб е като бъдеш откровен и открит, тъй като лъжата рано или късно става ясно и унищожава изграденото доверие.

4. Те търсят дребни победи

Успешните хора обичат да си слагат провокации, даже когато знаят добре, че техните старания ще им донесат минимални изгоди. Малките победи построяват нови андрогенни рецептори в мозъчните дялове, отговарящи за възприятията за заплащане и мотивация.

Освен това, те усилват въздействието на тестостерона, който в допълнение покачва тяхната убеденост и жадност за провокации.  Една къса серия от дребни победи може да поддържа самочувствието ви високо, в продължение на месеци.

5. Те не стопират да учат.

В множеството случаи сполучливите хора знаят повече от останалите, тъй като те не стопират да учат през целия си живот. Те са си дали обещание да употребяват всеки свободен миг, с цел да се самоусъвършенстват. Те не го вършат, тъй като това е „ вярното нещо “, а тъй като това им носи наслаждение и задоволство.

Успешните хора постоянно търсят благоприятни условия да научат нещо ново за себе си и за света към тях. Вместо да мислят за това дали ще се издънят и ще наподобяват неуместно, великите хора не се опасяват да задават въпроси, тъй като избират да научат нещо, в сравнение с да наподобяват интелигентни.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР