Успех на БСП на първия тур на местните избори и

...
Успех на БСП на първия тур на местните избори и
Коментари Харесай

Нинова празнува победа над модела ГЕРБ

Успех на Българска социалистическа партия на първия тур на локалните избори и завършек на " модела ГЕРБ ". Това регистрира на брифинг след края на изборната вечер ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Имаме няколко положителни вести. Целта, която си поставихме на тези избори, е да се разгради " моделът ГЕРБ " в локалната власт и да стартира смяната изпод нагоре. Както виждате, напът сме тази цел да я изпълним, най-яркият образец е в София (според всички екзитполове Ваня Григорова, подкрепена от Българска социалистическа партия, отива на втори тур с Васил Терзиев от ПП/ДБ/СС - бел.ред.) ", оптимист бе Нинова, която даде брифинг в партийната централа на " Позитано " 20.

На въпрос на News.bg за какво не е била паралелно до Ваня Григорова, дала брифинг малко по-рано след изборния си триумф, соцлидерът отсече - тя, дружно с управлението на партията са събирали и анализирали информация за представянето на партията в цялата страна.

" Във връзка сме със софийската организация, с Иван Таков (председател на БСП-София - бел.ред.), всичко уточнихме, само че въпреки всичко ние тук ние носим отговорност за Българска социалистическа партия в цялата страна ", отговори ни тя и прикани - партията стои напълно зад Ваня Григорова и не следва да се търси втори проект в цялата обстановка.

Освен София - Русе, Разград, Силистра, както и няколко десетки " приблизително огромни общини " - в това в обобщение по думите на Корнелия Нинова, въпреки и по предварителна информация, е триумфът на локалния избор, който регистрира партията столетница.

" Почти на всички места, несъмнено, по предварителна информация, вотът за партийните листи е нараснал по отношение на предните избори. Т.е. Българска социалистическа партия се връща в локалната власт с нараснало доверие. "

Като триумф Нинова регистрира и това, че абсурдът, разразил се към машините за гласоподаване, не е повлиял на интензивността на изборите и уточни (също както и редица политически лица по-рано), че следва да се преразгледа Изборния кодекс.

Българска социалистическа партия по места, в случай че не е на втори тур, ще бъде съперник на ГЕРБ, добави тя.

А по въпроса за бъдещето на така наречен " некоалиция " водачът на Българска социалистическа партия бе иронична: " 4 месеца е този сеир, 4 месеца си играят на съпротива едни на други и все си стоят дружно.. "
 Ваня Григорова подготвена да бие и мъж на балотаж и да бъде добра господарка
Ваня Григорова подготвена да бие и мъж на балотаж и да бъде добра господарка

Изправете се софиянци и те ще паднат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР