Уролозите и андролозите – лекари, които лекуват простатит, често наричат

...
Уролозите и андролозите – лекари, които лекуват простатит, често наричат
Коментари Харесай

Лечение на простатит в домашни условия

Уролозите и андролозите – лекари, които лекуват простатит, постоянно назовават това заболяване тиха болест, защото първоначално не може по никакъв начин да съобщи своето битие. Затова постоянно е по-добре да се ангажирате с профилактика, тъй че след 40-60 годишна възраст да се чувствате като пълностоен мъж.

Ако имате неточен полов живот, затънал метод на живот, погрешно действие на имунната система, невроендокринни нарушавания или венерическа болест, рискът от простатит е значителен.

Първият и сигурен знак за инфектиране на простатната жлеза е болежка при уриниране или в урината се виждат плаващи съсиреци. Наблюдава се уязвимост, ускорение на еякулацията по време на сексуален акт, през нощта има продължителни и необясними ерекции. Има и други признаци, само че не чакайте целият букет от тревожни признаци да ви споходи и неотложно се консултирайте с доктор.

Веднага означаваме, че при простатит е строго неразрешено возенето на велосипед или яздене на коне. Важно е също да запомните, че използването на парещ душ или вана, може да повлияе негативно на положението на тялото. При инфекциозен развой избягвайте излагането на нараснали температури. Изключете от храненето си бобови растения, солени и пикантни ястия, мощно кафе и чай.

 Простатит

Най-полезният и ефикасен метод за поддържане на мъжествената мощ и здраве се счита Търтеев хомогенат. Абсолютно естествен артикул, който се среща при пчеларите. Хомогенатът съставлява филтрация на ларвите на мъжка пчела, бъдещи търтеи.

Продуктът съдържа към 30 ненаситени мастни киселини, комплекс от витамини (водоразтворими витамини от група В и мастноразтворими витамини А, Е, D), набор от скъпи макро- и микроелементи и функционални групи сулфхидрилни ензими, които са доста значими за мъжката полова система.

Приемайте Търтеев хомогенат по 0.5 ч.л. 30 минути преди закуска за профилактика от допустимо заболяване. Започнете профилактиката след 30 годишна възраст. За лекуване приемайте по 1 ч.л. 30 минути преди хранене и 2 пъти дневно. Хомогенатът не трябва да се употребява, в случай че пиете антибиотици.

Ако формата на простатит не е доста напреднала, тогава пробвайте да се отървете от болестта благодарение на обичайни способи или ги използвайте дружно с здравно лекуване. Но имайте поради, че е неотложно да се консултирате с доктор.

1. Отвара от леска – за лекуване на простатит би трябвало да вземете кора или лешникови листа. Вземете 1 с.л. от натрошени лешникови листа или кора на леска и ги варите в чаша вряща вода. Затворете компактно с похлупак и оставете да престои в продължение на 30 минути, след което приемайте по ¼ чаша 4 пъти на ден;

2. Лечение с магданоз – доста потребно е лекуването със семена от магданоз за простатит. Смелете 4 ч.л. семена на прахуляк и ги залейте с чаша вряща вода. Поставете да кипи в продължение на 15 минути, след което охладете. Приемайте от 4 до 6 пъти дневно по 1 супена лъжица;

 Семена от магданоз при простатит

3. Тинктура от Аспенска кора – с цел да се подготви тинктурата, се нуждаете от кора от трепетлика – събрана при започване на потока от сока, преди да пусне пъпки и листа дървото. Този интервал идва почти през втората половина на април. Желаната дебелина на кората е 3-5 милиметра.

След събиране на кората би трябвало да се изсуши на фурна или сянка. Когато кората изсъхне, вземете 100 г от нея и смелете. Поставете в буркан и налейте 200 мл водка, покрийте буркана с похлупак и поставете на мрачно място за 2 седмици. После прецедете тинктурата и пийте 3 пъти дневно, разреждайки – 20 капки смес с четвърт чаша течност, приемайте лекарството преди хранене.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР