Ураганът Дориан“, който се образува в Атлантическия океан и се

...
Ураганът Дориан“, който се образува в Атлантическия океан и се
Коментари Харесай

Ураганът „Дориан“ достигна Бахамските острови

Ураганът „ Дориан “, който се образува в Атлантическия океан и се ускорява до оптималната - пета категория по скалата на Сафир - Симпсън, доближава крайбрежието на Бахамските острови. Това заяви в неделя Националният център за наблюдаване на ураганите в Съединени американски щати, представен от TACC. Максималната скорост напразно доближи до 298 километра в час с обособени пориви надвишаващи 354 километра в час, съобщи Фокус.

По-рано в няколко крайбрежни региони на Флорида управляващите подредиха на жителите да се изтеглят, а часовете и дейностите в учебните заведения, планувани за уикенда, бяха анулирани. Губернаторът на щата в сряда вкара изключително състояние. Според прогнозите ураганът може да засегне региона, в който се намира имението Мар-а-Лаго, благосъстоятелност на американския президент Доналд Тръмп. Поради урагана, идващ се до Флорида, американският водач анулира визитата си в Полша, което бе планувано да се организира от 31 август до 2 септември.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР