Управляващите в София може да се оправдават с дъждовни месеци,

...
Управляващите в София може да се оправдават с дъждовни месеци,
Коментари Харесай

Иван Таков: Време е ГЕРБ да си сменят слогана с Градим скъпо и некачествено

Управляващите в София може да се оправдават с дъждовни месеци, черни гарги и неприятни мисли, само че обстоятелствата лъснаха и демонстрираха истината, разяснява общинският консултант от Българска социалистическа партия

След следващите проблеми с ремонт в центъра на София е време ГЕРБ да си сменят предизборния слоган с " Градим скъпо и некачествено ". Това съобщи общинският консултант от Българска социалистическа партия Иван Таков в студиото на утринния блок на Bulgaria ON AIR, където гостува през днешния ден. Той разяснява тематиката за ремонта на централната столична улица " Граф Игнатиев " и градинката пред църквата " Свети Седмочисленици ", която провокира бурно гражданско неодобрение и даже митинг пред Столична община в края на предходната седмица.

" Големите неприятности на ръководещите към тези поправки идват от неналичието на надзор, съобщи той. - Осигурените средства са изцяло задоволителни, с цел да бъде изпълнен качествено планът за улица " Граф Игнатиев ". А всички виждаме какво се получава. Махнаха загражденията и се демонстрираха приключени сектори, на които има три типа плочки и за лукс сред тях разхвърляни дребни павенца. Логично е да се появи напрежение измежду жителите, когато видят толкоз фалшив и неестетичен ремонт. И след протеста и недоволството на хората, майсторите хванаха кирките и почнаха да разкопават. Да ремонтират ремонта - запазената марка на ГЕРБ ".

Според Иван Таков, пренареждането на плочките в градинката пред църквата " Свети Седмочисленици ", което стартира в неделя, не е част от капиталовия развой по цялостния ремонт на " Граф Игнатиев ". " То беше провокирано от гражданското неодобрение. Но самото пренареждане на плочките не взема решение казуса, тъй като тук приказваме за хармония, добави общинският консултант от Българска социалистическа партия. - Тази еклектика в 50 нюанса сиво с детайли на кафявото пред църквата е доста чудноват избор. Като цяло, ремонтът на " Граф Игнатиев " за нас е дежа вю. Точно преди година по това време се случи същото с бул. " Дондуков ". И тогава, и в този момент ръководещите развиват една и съща мантра в опит да скрият лъсналите извънредно неприятни обстоятелства за тяхното ръководство. Оправдават всяка рецензия по техен адрес с политизиране и предизборна акция, което към този момент е много изтъркано - слушаме го от години. И няма да им помогне да се отърват от емблемата на тяхното ръководство - некачествените и скъпи поправки в центъра на София ".

Общинският консултант от Българска социалистическа партия е безапелационен, че събудилото се гражданско общество и мощният медиен интерес ще принудят ръководещите в Столична община и изпълнителят на ремонта на " Граф Игнатиев " в последна сметка да си свършат добре работата. " Мисля, че получилото се огромно напрежение няма да разреши повече взаимни отстъпки с качеството, разяснява Иван Таков. - Надявам се единствено да бъдат спазени най-малко последните сложени периоди. Защото някои от в началото оповестените към този момент бяха нарушени. А оправданията с дъждовни месеци, черни гарги и неприятни мисли няма по какъв начин да скрият лъсналите обстоятелства ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР